icon

Hlasy v hlave

6. okt 2023

Ahojte. Prosim kto ma realnu skusenost alebo aj tie co by vedeli poradit. Liecim sa 3.5 roka na tazku depresiu. Posledne dva tyzdne sa mi pridruzili aj hlasy v hlave. Pocujem ich vravia mi zle veci ktore mi chcu "pretlacit " do hlavy aby som im uverila. Viem rozoznat co moje myslienky skutocne su a co su "oni". Ked ma to chyti tak sa s nimi v podstate hadam aby prestali aby mi dali pokoj. Vavsinou sa rozplacem mam v podstate nepritomny pohlad a sustredim sa aby to prestalo. Manzel vzdy ked to vidi sa mi snazi pomoct nech mu poviem co hovoria nech si och nevsimam nech vnimam jeho atd atd. Vzdy vidim ze aj on je z toho zufaly ma slzy na krajicku ze on si to nevie predstavit lebo to nezazil ale ze mi chce pomoct no nevie ako. Bola som u doktorky ta mi povedala v podstate to co muz. Nepocuvat ich vyhnat a vediet stale rozlisit co si myslim a co uz nie som ja. A ze uberieme z jednej tabletky ze uz to moze byt prilis prekombinovane a uvidime o dva tyzdne ci to zaberie 😔 lueky mi menili cca jul/august. Dost to vtedy pomenili podvihali neskutocne davky ale bolo mi dobre. Ale preto aj dr povedala ze pri mojich problemoch je tazke najst to vyvazenie co este a co uz je vela. Mali ste to tiez niekto takto ? Prejde to ?

Strana
z2
koniarova
20. máj 2025
@michaela_covan_

a aké ak smiem vedieť

@michaela_covan_ samozrejme,že by pomohol. Hneď sa objednaj. Toto nie je sranda. Potrebuješ pomoc.

ivuska027
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2