icon

Má hnačka a bolesť chrbta súvis s vírusom?

5. sep 2024

Ahojte,3.den mam hnacky(nie,u lekara som nebola-myslela som ze nejaka viroza),pridala sa mi bolest chrbta ale len na pravej dolnej strane a poriadna,plus podbrusko,ako pred ms,zimnica...tehotna nie som,pri cikani ma nic nepali,nestipe.ma takyto priebeh viroza,alebo uz zajst k dr? Mam aj dlhodobe problemy s platnickami,ale nemyslim ze to ma suvis.za kazdu radu dakujem

deti95060810
5. sep 2024

sprav si test na coronu... vraj už straší.

ivanapetrasova
5. sep 2024

zápal obličiek má takéto príznaky. Šla by som k dr.

autor
5. sep 2024

@ivanapetrasova aj hnacky su pri tom prosim Ta bezne?

lukbe
5. sep 2024

Možno aj žlčník podráždený.

zuzkavladko
5. sep 2024

Skus si vazne urobit test na koronu...mna zlozila pred mesiacom, paradoxne tentokrat ziadne dychacie problemy, ale pocit ako keby ma boleli vnutornosti, hlavne v okoli zaludka, hnacka, studeny pot a strasna bolest hlavy. Doniesla som si koronu zo sluzobky, rovnako ako ostattni kolegovia, ktori so mnou boli...ale kazdy s inymi priznakmi.

andulka1988
5. sep 2024

Tiež odporúčam konid test.

ivanapetrasova
5. sep 2024

áno sú

autor
5. sep 2024

Zeny,nakoniec test pozitivny🙄do par sekund 2 ciarky...

zuzkavladko
5. sep 2024

Tak drzim palce nech to rychlo prejde. U mna bola tato posledna korona asi najhorsia,.totalne ma odvalilo na par dni a na wecku som travila vacsinu casu a este par dni mi trvalo, kym som sa dala uplne do poriadku. Zelam skore uzdravenie

11spido11
5. sep 2024

@zuzkavladko tiež riešim tieto problémy už 2 týždne. A keď Dr poviem co všetko mi je tak mi dnes povedal ze to hádam nemá ani súvis ze ci som si nerobil test na kovid lebo ze teraz to ide zasa a symptómy sú ako pri brušnej viroze s bolesťami chrbta svalov atď.

11spido11
5. sep 2024

@zuzkavladko ako dlho vám to trvalo kým ste sa dali ako tak do poriadku?

zuzkavladko
6. sep 2024

@11spido11 prve priznaky zacali nenapadne a vliekli sa asi 5 dni a nepripisovala im specialnu pozornost. potom ma odpalilo totalne na 3 dni, ze som len pendlovala medzi weckom a postelou. Potom asi dalsich 5 dni, kym sa mi travenie dalo do poriadku.