icon

Hnačka zo stresu kvôli rande

23. okt 2021

Ahojte, čaká ma rande a môj žalúdok sa zbláznil.
Čo rýchlo na to, aby som to prežila bez nehody?🥺
Mám smectu aj imodium. Vraj nie je problém kombinácia týchto dvoch... Má niekto skúsenosť? Ďakujem

Strana
z2
autor
23. okt 2021

@rosariopio Nebolo.😀
@h2 Neuveris, ale uhadla si. 😀 A aj pobavilo. Padlo to z jeho strany, podozrenie ma covid😂 ale doslovne nie, žalúdok mi kombo liekov dalodokopy aspoň na dnes.

@luccija Vedia, ale u mňa je ten žalúdok je už tak podráždený, takže mne je zle aj keď len idem s kamarátmi von.😀 Stačí ak niekam mam ísť... Syndróm dráždivého čreva mám už roky, len zatiaľ čakám na oficiálne potvrdenie. Ale liečim sa, žalúdok ostáva stále senzitivny na každú maličkosť.aj keď sa necítim ja osobne nijak nervózne. Syndróm dráždiveho čreva nemusi byt nič o tom, že človek musí byť psychicky v nepohode.

autor
23. okt 2021

@mauduska To som mala ako mladšia od ZŠ až po VŠ.. Ale aj keď som stres v hlave nepocitovala...😂

xaruthax
31. okt 2021

@autor s tým stresom a preháňaním mám podobný problém, bola si s tým už u lekára? Dá sa to vôbec riešiť? Dosť to obmedzuje život a žiť na tabletkách, ktoré nie vždy zaberajú alebo chodiť všade s prázdnym žalúdkom a hľadať verejné vecká je nanič :D Ťažko toto pochopí niekto kto to nezažíva, vidím to na svojom okolí. Kedysi by ma to ani nenapadlo, že také niečo môže byť.

Strana
z2