Hnedé očné viečka
Ahojte, nemate alebo nemali ste niekto problem s hnedymi ocnymi vieckami, alebo neviete z coho by to mohlo byt?

zrejme vyssia pigmentacia. este viacka ako tak, ale pioznam rodinu - kamosku, jej sestru, ich mamu, co maju takuto silnu pigmentaciu aj pod ocami.
ja mam tiez viecka pigmentovanejsie, ale zalezi od toho,a ka je moja pokozka prekrvena. niekedy sa rano zobudim a mam peknu jednofarebnu plet a inokedy som cervena a flakata.
tieto pigmentacie sa vekom mozu zhorsovat a moze ich ovplyvnovat aj slnecne ziarenie ( aj v zime )
@aurorastone mne sa to nepaci, elbo to nevyzera ako nalicene, vidno cez to zilky, je to flakate. ked si chcem urobit pekne licenie, musim to prekryt korektorom, inak mi to ovplyvnuje aj tiene a nevyzera to dobre.
Ako dlho to Tak mas?
@aurorastone zee? 😁Aj mne sa to paci,byvala kolegyna (romka) s velkymi ocami mala viecka ako dymove licenie,,asi az po roku som sa dozvedela ze to nema tiene ale taku pokozku 😂
@majamat ja mam tiez vecne kruhy pod ocami..tmave,tazko sa to prekryva..zvykla som si uz
@babydesire ja tiez, korektor vela dokaze. no vekom mi tam uz pokozka prepadava a vidno to. vyzeram stale ako nevyspata. sice aj som 😀 ale nemusim tak stale vyzerat
@majamat no vsak prave ...no,mladsie uz nebudeme 😀
Ja pouzivam iba make-up na prekrytie ,,nechcem svoj cas a rozpocet zatazovat mnozstvom dekorativnej kozmetiky 😁
@babydesire ja mam dekorativku rada a teda pod ocami potrebujem rzziarit a pridat svetlejsi odtien, tak musim dat korektor. no davam malinko, hruba vrstva sa zbytocne posuva.
Mohlo by ísť o nedostatok železa, vitamínu B12, alebo hypertyreoza.

ja som divná ale mne sa to vždy páčilo ako by boli namaľované 😀🙄... kamoskina mamina to ma tak odkedy sa poznáme asi 20 rokov