Hnisavá angína

9. dec 2022

Dobry vecer
Vcera som bola na pohotovosti lebo som mala neustupujucu bolest hrdla a horucky , isla by som ku lekarke len najskor by ma objednala na pondelok co je neskoro a nevydrzala by som . Spravili mi crp mala som 55 a predpisala mi antibiotika cefzil na hnisavu anginu , od vcera ich beriem necakam ze mi bude hned lepsie len sa mi to uz rozsirilo az na podnebie a mam ovela vacsie a zapalenejsie mandle ako predtym . Za ako dlho mi zaberu atb ? Popripade vase skusenosti , dakujem .

viestta
9. dec 2022

bezne aj tri dni

lb1984
9. dec 2022

Do troch dní by mali zabrat

sono2
9. dec 2022

Tak Čo som čítala, nie som doktor hej? Ale Čo to sa vyznam. Je to liek na ľahkú až stredne silnú, ako to napísať/ čítala som si to po nemecky/ infekciou. Osobne poznám určite lepšie atb.
Mne osobne atb neklamem ráno vezmem a večer cítim úľavu. Taky druhý deň citelne zlepšenie. Aktuálne som chorá a teda bolesť hrdla som mala neskutočnú v utorok mi Dr napísala 3 dňové atb, lebo hrdlo som mala mega a dnes mi už nič neni. Na druhý deň som ešte cítila, ale mala som aj horúčky Čo nemám bežne, čiže fakt som bola riadne chytena. Z dňa na deň, nechápem.
Neviem no, vydržať. Kloktaj šalviou, davaj si acylpyrin, ak máš, výborné na potenie, keď nie aj iné proti horúčke, vitamín c. Podľa mňa slabé atb
Podľa toho čo som čítala určite na hnisavu angínu je minimálne lepši Augmentin alebo Sumamed, Alebo úplne hocičo iné s Penicilínom

autor
9. dec 2022

Dobre dakujem vam . Este mi viete napisat za ako dlho mi zaberu tabletky ascorutin ? Predpisala mi ich lebo od pondelka krvacam z nosa kazdy den a za den niekolkokrat .