Hnisavý vačok nad zubom
Dobry den mate s tym niekto skusenosti? Mam to uz asi 5 mesiacov ale este som sa nedostal k mojmu zibarovi pretoze pracujem v zhranici
už aj k zubárovi...
mne sa to stáva a potom sa mi začne kaziť zub od koreňa. Liečiť sa to dá, len býva to nákladnejšia liečba a dosť bolestivá.
Dlhodobý zápal ti môže až vyžrať kosť pri zube a zub môže zničiť tak, že nakoniec bude musieť ísť von. Čo najskôr chod k zubárovi, toto sa neodklada tak dlho.
Fistula. Je to reakcia na zapalovy proces v tele,cim skor by som vyhladala zubara a aj v zahranici..bud ti urobia cistienie kanalikov alebo extrakciu zubu.
toto je tak nezodpovedne.... Akoze nam to moze byt jedno, len si uvedom ze fakt na toto moze nastat exitus.
@kaktusik007 môj bratranec tak mladý s pokazeného zubá zomrel.
@nikpa chcem sa spytat zatial bolesti nemam iba ked zjem nieco sladke tak ma boli ten zub kde mam ten vcok najlepsie by bolo uz ist zajtra k zubarovi? Leboa j mne pride 5 mesiacov vela ked nie viac a ten opuch nad dasnom uz je celkom velky a mam cervene cele dasno
@kaktusik007 chcem sa len spytta co moze sposobit taky zub? Zajtra idem ku zubarovi len ma zaujima co moze sposobit
exitus. Teda smrt.
proste je to hnis, hnis v tele rovna sa zapal, nelieceny zapal moze sposobit sepsu (zlyhanie organov) a nasledne logicky smrt.
Píšem Ti že môj bratranec s pokazeného zuba zomrel.
Aj zlyhanie obličiek aj môžeš ochorieť na zapáľ srdcového svalu neviem zdá sa mi že sa to vola angína pectoris.
Môže to byť z mŕtveho zuba a to je drahá záležitosť
@ninka297 dakujem pekne za ukludnenie trosku uzskoti tam bolo ked som to cital
@katka700 mna ten zub aj boli ked si po nom klepem

Môže TI prasknúť a v krvi narobiť šarapatu. AJ tu platí čim skôr tým lepšie aby sa ti neroznieslo na dalšie zuby. A potom to bude bolieť nie len teba ale peňaženku tiež bude veľmi bolieť. A načo čakáš neverím že ak by si povedala že máš vačok že ťa nevezme hned ale vačok je hnis máš zapáľ aj tu platí čím skôr tým lepšie. Aj ak by si išla na pohotovosť tak Ti prepichne vyčisti a da liečivu vložku. TY si tam nebabri aby sa TI nedostala nejaká špina z rúk a potom ešte horšie. Za mňa mať vačok a 5 mesiacov čakáš je veľa nezodpovednosť. Na každej pohotovosti TI to urobia. Môj bratranec zomrel s pokazeného zuba mladý mal 35 rokov.