Hodgkinov lymfóm
Dobry vecer.Prosim vas,kto mate tento lymfom ake ste mali priznaky?Ja uz som taka utrapena,ze uz si pripustam hocico.Mam strasne slabosti niekedy,neskutocna unava,niekedy uz aj po hodine prechadzky..Mam 35 rokov.uz dlhsie som oslabena uz asi rok ale je to take na striedacke no posledny mesiac mi dava zabrat.Boli ma medzi lopatkami a na hrudi a niekedy sa mi tazko dycha.Inak mam vsetky vysledky v poriaku aj krv aj CT hlavy ,mr krku,CRP je ok Stitna ok,zenske veci ok,pluca ok ,srdce ok,akurat v hrudnej chrbtici mam osteofyty ale vraj je to normalny nalez.V praci dost fyzicky pracujem no mesiac som na pn a problemy mam stale.Normalne uz rozmyslam ci nemam nejaky lymfom..Dakujem za kazdu idpoved a prosim poradte kam sa este obratit..Doktory na mna pozeraju ajo na zjavenie ale ja viem ze sa nieco deje a nieje to ziadna tetania ani psychyckeho povodu.Praveze nemam ziadny stres ani nic podobne
@iva33333 mozes mat boreliozu alebo obycajne plucne chlamydie... pri tomto je typicka unava. Borelioza rimska je choroba ktora je tazsie zistitelna z krvnych testov. Inak dobry imunolog vie zistit co ti je. Alebo moze byt aj na vine psychika a chronicky stres.
ty si zdravá. len si privoďuješ choroby. hovorí sa tomu hypochonder. tak to presne si. že máš doma všetko ok a ste všetci šťastní neznamená, že nemáš psychické haluze. určite máš minimálne tetaniu a miernu uzkosť, lebo trpíš strachom zo strachu. ten ti navoďuje fyzické stavy aké popisuješ.
ešte raz - si fyzicky zdravá. toto je už ale na odborníka z mentálnej stránky. nakoniec si naozaj niečo privodíš a potom sa zošalieš.
@banderaska29 Tetaniu nemam..Mam uz zistene ochorenie co mi robilo problemy (sice som cakala pol roka) a nie je to psychycke.Dakujem a pekny den zelam

@iva33333 tiez si myslim ze to moze byt aj z krcnej... Skus cvicit pilates