HondroLife - recenzi
Dobrý deň. Prosím vás, má niekto skúsenosti s týmto sprejom? Naozaj pomáha na kĺby? Aj v takom štádiu, keď už človek potrebuje výmenu kĺbov?
@stellarstar Z čoho sa ti opotrebovali? A prečo si ten Chondrosulf nejedla? Ja ho teraz užívam a kĺby nebolia. No ale najviac zabrali hyalurónove injekcie do kolien. To ti naozaj odporucili výmenu? Veď máš málo rokov 😓
@aurelia2000 neviem 😅 od detstva som už pracovala pomáhala našim v záhrade a na poliach, ale úlohu hrala aj imunita a nedostatok vit D. Kedysi som užívala od proenzi na kĺby ale necítila som nejak veľky rozdiel. Ja síce bolesti teraz chvála bohu nemám len keď musím viac ako 40-45 h/t pracovať tak vtedy na konci týždňa zacítim tie bolesti. A asi to bude aj tým ze pravidelne užívam nejaké doplnky neviem. Áno už som mala 2x ASK a minulý rok som bola u ortopéda či by bolo možné zas ist na ASK a on vravel že 3x už nie už len výmena. A ja tak skoro na výmenu nechcem ísť, chcem ešte počkať dokedy ide
@stellarstar 45 hod týždenne pracovať 😰 to v akej bani? prečo toľko 😨
@aurelia2000 inak pracujem na 30 h/t no žiaľ momentálne sme málo, 3 dali výpoveď a 1 je na PN. Tak to zvyšné 5 ťaháme. Pracujem ako opatrovateľka a neviem či firma hľadá nových ale dúfam že hej lebo nemienim furt makať ja a z druhej str je to tak ze ja deti nemám tak šéfka mne dáva viac ako ostatným lebo oni majú deti 🙈🤷♀️

Mne dr na opotrebované bedr klby ( mám 43 a už len výmena pomôže ) kedysi odp chondrosulf tablety ale doteraz som to nekúpila