Hrča na nohe

27. dec 2022

Dobry vecer
Vsimla som si ze mam na nohe presne na kosti taku hrcu pod kozou ( trochu je vidiet ze ta koza je vystupena ) pri dotyku ma boli ale inak nie a ma to 5 cm na vysku a je to tvrda hrca . Nebuchla som sa a ani ma nic nepostipalo . Ma niekto skusenost ? Treba to len rozmasirovat ?

katie253
27. dec 2022

Ísť za lekárom, môže to byť hocičo.

autor
27. dec 2022

@katie253 asi aj pojdem , akoze uz sa mi tam robi modrina ale to bude asi z toho ze si to furt chytam 😅

123nikolaa123
27. dec 2022

no môže to byť hocičo a aj hocičo veľmi nebezpečné, hovorím z vlastnej skúsenosti, mala som takúto hrčku nad kolenom keď som bola mladšia, nasledovali vyvalené oči lekárov (podozrenie na rakovinu kostí), rontgeny, na ktorých to bolo síce zreteľne vidieť, ale tie nepotvrdia, či to je zhubné či nie... išla som aj na scintigraficke vysetrenie, do zily mi pichli kontrastnu latku a bola som pod tunelom, ktory mi snimal, ci sa mi rakovina nerozsirila do celeho tela... vyslo to negativne, isla som aj tak na operaciu, kde mi to z kosti vysekali... moja diagnoza sa volala exostoza, nastastie neslo o rakovinu ...

denisaaairdacova
15. jún 2023

Ahojte chcem sa spýtať včera večer som si všimla že mám na nohe takú menšiu hrču z ničoho nič som to mala
A do rána som to mala také menšie prosím vás viete mi povedať čo by to mohlo byť?
Čítala som tu že to môže byť aj Rakovina 😞

autor
15. jún 2023

@denisaaairdacova moze to byt cokolvek , mozno si sa nechtiac udrela ani o tom nevies . napr ja som sa buchla no neskor som zistila ze to mam z toho udretia . hlavne sa nestresovat , pokial by sa hrca zvascovala a bola stale tvrda treba ist za lekarom nech pozrie .

denisaaairdacova
16. jún 2023

Už mi to išlo dole ale stále mám pocit akoby by som to mala také trsoka tvrdý a také trsoka modré ale veľmi troška no neviem .