Hrčka na krčku
Na krčku som si nahmatala hrčku ..čo to može znamenať ? pred dvoma týždnami som bola na gyn. ževraj som v poriadku ... no bojím sa pretože som to našla len včera ...dakujem za rady 🙂
@datelinka31 Stara nie som,a reagujes na rok staru diskusiu. Maj sa.
@anatalia77 ano ja viem, len som hladala nieco v starych temach.. a to ze si stara skola si napisala ty nie ja ;)
@datelinka31 stara skola je nieco ine,maj sa. Tak hadam si nasla co si potrebovala.
Ja som to mala a mala som rakovinu
@zloba_z_pd ahoj, prepáč,ak sa pýtam,ale zrovna dnes som si zavádzala lieky a nahmatala som si na krčku hrcky dosť hmatateľné..ty si to mala aké?
ahoj, Najskôr to bude tzv. ovulóza krčka, ktorá vzniká upchatím ústia žliazok krčka a ich naplnením. Je to ako "vriedok" znicoho nic sa objavia a potom same a rychlo zmiznu, netreba to asi nejak liecit. Su vcelku bezne, vela zien o nich ani netusi nakolko sa tak dokladne a detailne nesleduju 🙂
@zloba_z_pd ak môžem napíšem správu

@anatalia77 mila anatalia77, asi si naozaj stara skola, ale ak to nahodou nevies, tak na zaklade krcku sa da aj urcit ci zena ma ovulaciu, niektore zeny si to tak sleduju.. nevidim dovod pre ironicke otazky, pokial clovek nevie poradit, nech radsej ani nereaguje, rovnako ako aj niektore ine reakcie tu.. 🙂 tak teraz si uz o nieco mudrejsia 🙂