icon

Hrčka na krčku

bodka2213
13. feb 2014

Na krčku som si nahmatala hrčku ..čo to može znamenať ? pred dvoma týždnami som bola na gyn. ževraj som v poriadku ... no bojím sa pretože som to našla len včera ...dakujem za rady 🙂

Strana
z2
datelinka31
26. nov 2015

@anatalia77 mila anatalia77, asi si naozaj stara skola, ale ak to nahodou nevies, tak na zaklade krcku sa da aj urcit ci zena ma ovulaciu, niektore zeny si to tak sleduju.. nevidim dovod pre ironicke otazky, pokial clovek nevie poradit, nech radsej ani nereaguje, rovnako ako aj niektore ine reakcie tu.. 🙂 tak teraz si uz o nieco mudrejsia 🙂

anatalia77
26. nov 2015

@datelinka31 Stara nie som,a reagujes na rok staru diskusiu. Maj sa.

datelinka31
26. nov 2015

@anatalia77 ano ja viem, len som hladala nieco v starych temach.. a to ze si stara skola si napisala ty nie ja ;)

anatalia77
26. nov 2015

@datelinka31 stara skola je nieco ine,maj sa. Tak hadam si nasla co si potrebovala.

zloba_z_pd
3. dec 2015

Ja som to mala a mala som rakovinu

gabiii22
20. jan 2017

@zloba_z_pd ahoj, prepáč,ak sa pýtam,ale zrovna dnes som si zavádzala lieky a nahmatala som si na krčku hrcky dosť hmatateľné..ty si to mala aké?

bodka2213
autor
12. feb 2017

@gabiii22 ahoj , teraz to tu čitám, zistila si niečo ?

gabiii22
13. feb 2017

@bodka2213 ahoj, pravdepodobne je to sliznica ešte som to nehovorila dr. Ale asi by som mala ked to tam ešte budem mat

liliuska
13. feb 2017

ahoj, Najskôr to bude tzv. ovulóza krčka, ktorá vzniká upchatím ústia žliazok krčka a ich naplnením. Je to ako "vriedok" znicoho nic sa objavia a potom same a rychlo zmiznu, netreba to asi nejak liecit. Su vcelku bezne, vela zien o nich ani netusi nakolko sa tak dokladne a detailne nesleduju 🙂

bodka2213
autor
14. feb 2017

@liliuska ďakujeme za odpoveď 😉

bodka2213
autor
19. apr 2017

@zloba_z_pd ak môžem napíšem správu

Strana
z2