Hrčka na spodnej pere
Dobrý ,už som sem písala ohľadom tohoto avšak po siedmych dňoch mi to stále nezmizlo ,Stále mám tú hrčku v rovnakej veľkosti ,Bez bolesti nič sa s tým nedeje .Bola som s tým aj u stomatologa a on mi dal gél na afty ktorý tehotné ani absolútne nemôžu ,mimo toho že mi dal absolútnu blbosť na úplne niečo iné . Neviem už kam s tým čo .Poraďťe prosím .

@bara_borka bola som u zubára pozeral to a dal mi gél na afty
Ja si tiež myslím že to je tá mukokela no bohužiaľ sa zachoval hentak a teraz neviem že čo
@amy123456789 ísť na kontrolu k nemu, ak to nebude riešiť, objednať sa ku sukromnikovi
Nie každý zubár ti vyoperuje mukokelu (áno ja 99% je to ona). Ak to tvoj nedokáže, nájdi si iného ktorý robí aj chiru a vie to odoslať na histológiu. Mne to robili pár rokov dozadu a zákrok je to na 20 minút. Tiež som bola pri tom tehu
@bara_borka veď neriešil , zrejme ani nevedel čo to je keďže mi dal takú hlúposť na to a ešte mi chcel uškodiť
@amy123456789 tak zasa by som to tak nehrozila, že by vám chcel uškodiť. to ako cielene čakal, čo by vám ako tehotnej mohol odporučiť, aby vám spravil zle?
Mukolela. Mne zmizla po dvoch mesiacoch. Už som.bola objednaná na zákrok. Zmizla, no zevraj sa zvykne vracat
@zdenka11081983 áno vracia sa. určite ale dotyčný zubný lekar neurobil chybu, nie je to záležitosť, ktorú treba riešiť hneď a zaraz. ale tak podozrenie na túto diagnózu mohol aspoň vyslovit
@bara_borka veď práve bola som to ja ktorá to povedala že si myslím ,že to je to
On mi to len pozrel a zobral si mobil a vyhľadal mi nejaký random gél na afty …🤣takže neviem no
Takže hlásim sa
Dnes som bola v zubnej klinike kde sú chvalabohu profesionáli
On doktor mi to pozrel a hneď mi povedal ,že je to tá mukokela ,narozdiel od toho včera .
Povedal ,že si to mám nechať nič si na to nedávať a hlavne si do toho nehrýzť
A o dva týždne na kontrolu či to tam bude alebo či sa to bude meniť či nie
Každopádne povedal že odstraňovať mi to nebude ,keď som tehotná aby sa niečo nestalo .
Takže hlásim sa
Dnes som bola v zubnej klinike kde sú chvalabohu profesionáli
On doktor mi to pozrel a hneď mi povedal ,že je to tá mukokela ,narozdiel od toho včera .
Povedal ,že si to mám nechať nič si na to nedávať a hlavne si do toho nehrýzť
A o dva týždne na kontrolu či to tam bude alebo či sa to bude meniť či nie
Každopádne povedal že odstraňovať mi to nebude ,keď som tehotná aby sa niečo nestalo .
@amy123456789 dobrý deň, ako ste dopadli? Ja mám rovnaký problém. Raz mám tu hrčku väčšiu potom sa zmenší.
@amy123456789 dobrý deň, ako ste dopadli? Ja mám rovnaký problém. Raz mám tu hrčku väčšiu potom sa zmenší.
@marfuska787 nakoniec mi to zmizlo po nejakom mesiaci aj niečo

@amy123456789 môže byť, že ide o mukokelu. tu by mal zvládnuť vyrezať aj vás zubár a odoslať na histologiu. či ste alebo nie ste tehotná, s tým nemá nič spoločné. asi treba ísť na kontrolu