icon

Hrčka na zápästí

bbbbbbbbb
22. máj 2020

Ahojte kočky. Už asi pol roka ma bolí ruka v zápästí, ale iba ak sa na neho vzopriem alebo niečo ťažšie zdvihnem, inak vôbec. Tá bolesť je presne na tom mieste ako je označené na obrázku a bolí to aj pri dotyku. Zdá sa mi aj akoby som tam na rozdiel od druhej ruky mala taký hrbolček ale nie som si istá. Nevedeli by ste poradiť, čo s tým? Či je potrebné navštíviť lekára?

Hrčka na zápästí
Strana
z2
deeena
4. aug 2022

@nika82 na tom istom mieste to mam aj ja,o velkosti hrášku a chirurg mi povedal,ze to je este male. Ake ste to mala? Dakujem za odpoved

kubko2412
2. sep 2022

Baby ani nestraste že lokálne mne je teraz do odpadnutia keď správym nejaký tupý pohyb tak to boli riadne a sa mi vidí že sa posunul bol viac v strede ruky a už je naboku palca ale dnes mi to akoby ruplo a viac navrelo mám to od marca.

damira90
28. máj 2024

@janci05 dobry vecer, mozem sa opytat mna booli pistala a mam tam akoby taku jemnu ale nie hrcku ale jemnu hrcku nieje orechova ale jemna, mozem mať toto čo vy ste mali na ruke -ja na boku píštali? dakujem :/

meg_junova
29. jan 2025

@bbbbbbbbb ja som to kedysi mala z preťaženia, raz som šoférovala a nejako nesikovne sa mi smykla ruka a udrela sa mi o prevodovku presne v bode, kde ten vyrastok bol. Dostala som sa tuším do 7mej dimenzie na moment od tej bolesti 🤣,ale rozbilo sa to a odišlo to. No nemohla som si rok namáhať ruku, inak som mala pocit, že sa to akoby chcelo vrátiť..

Strana
z2