Hrčka na zápästí
Ahojte kočky. Už asi pol roka ma bolí ruka v zápästí, ale iba ak sa na neho vzopriem alebo niečo ťažšie zdvihnem, inak vôbec. Tá bolesť je presne na tom mieste ako je označené na obrázku a bolí to aj pri dotyku. Zdá sa mi aj akoby som tam na rozdiel od druhej ruky mala taký hrbolček ale nie som si istá. Nevedeli by ste poradiť, čo s tým? Či je potrebné navštíviť lekára?

Baby ani nestraste že lokálne mne je teraz do odpadnutia keď správym nejaký tupý pohyb tak to boli riadne a sa mi vidí že sa posunul bol viac v strede ruky a už je naboku palca ale dnes mi to akoby ruplo a viac navrelo mám to od marca.
@bbbbbbbbb ja som to kedysi mala z preťaženia, raz som šoférovala a nejako nesikovne sa mi smykla ruka a udrela sa mi o prevodovku presne v bode, kde ten vyrastok bol. Dostala som sa tuším do 7mej dimenzie na moment od tej bolesti 🤣,ale rozbilo sa to a odišlo to. No nemohla som si rok namáhať ruku, inak som mala pocit, že sa to akoby chcelo vrátiť..

@nika82 na tom istom mieste to mam aj ja,o velkosti hrášku a chirurg mi povedal,ze to je este male. Ake ste to mala? Dakujem za odpoved