Hrčka po injekcii Almiral
Dobrý večer, dostala pred dvoma týždňami dva krat almiral do svalu, a teraz som si nahmatala hrčka ktorá je mierne boli.Môže to byť s tej injekcie?ma niekto s tým skúsenosti
Áno, je to z injekcie. To sa vstrebe. Môžes si kúpiť v lekárni masť/gel a rozmasirovat to
@pribinak ako dlho to trvá,mne sa zdá dosť veľká tá hrčka aš sa bojim ci to nieje dačo vážne
@anonym_autor ako človek, čo si pichá každé 2t injekciu ti poviem, že je to úplne v poriadku, ono sa to vstrebe, len to trošku rozmasíruj. Keby to bolo niečo vážne, tak sa by to netrvalo 2 týždne s miernou bolesťou. 🙂
@anonym_autor ako človek, čo si pichá každé 2t injekciu ti poviem, že je to úplne v poriadku, ono sa to vstrebe, len to trošku rozmasíruj. Keby to bolo niečo vážne, tak sa by to netrvalo 2 týždne s miernou bolesťou. 🙂
@anonym_1239bc no masírujem si to druhy deň tá uvidim
Mne pichali almiral vo februári do svalu keď mi sadrovali nohu, doteraz tam mám hrču...🤷
@anonym_autor Aj ja som to mala po Almirale. Vstrebalo sa to.
Mne pichali almiral vo februári do svalu keď mi sadrovali nohu, doteraz tam mám hrču...🤷
@mici111 a boli ste s tím aj u lekara
@anonym_autor nie 😂 lekárov mám tento rok viac než dosť 😅 zlomená noha, operované koleno..nejaká hrčka má len tak nerozhodi .to sa vstrebe casom
@mici111 tak v to dúfam aj ja
@pribinak ako dlho to trvá,mne sa zdá dosť veľká tá hrčka aš sa bojim ci to nieje dačo vážne
@anonym_autor dostala som jednu injekciu koncom júna, ešte dnes ma bolí zadok, keď pobehnem, poskočím🤦🏻♀️

Áno, je to z injekcie. To sa vstrebe. Môžes si kúpiť v lekárni masť/gel a rozmasirovat to