Hrčka pri konečníku

zorka1
4. aug 2015

Prosim maminky o radu,skusenosti,info. Je mi to trosku trapne,no nemam sa s kym poradit. Asi pred dvoma tyzdnami som si nahmatala hrcku pred vstupom do konecnika. Najprv som na tom mieste citila taky akoby tlak,nieco ako ked sa robi bolava vyrazka. Teraz to uz neboli,no je tam ta hrcka stale. Googlila som cosi o tom,mozu to byt uzliny,hemoroidy? Mate prosim s niecim takym skusenost? Viem ze by som mala ist aj k dr.,mozem aj ku gynekologovi? Dakujem vopred za reakcie

dilino
7. aug 2015

@zorka1 no tak za to že pôjdeš k lekarovi nič nedaš len sa uistiš že čo a ako a určite to bude vonkajši hemeroid mala si už pôrod alebo si ešte bezdetna lebo on zvykne sa objaviť ked žena bola na cisarsky rez ako ja mňe sa to objavilo potom zmizlo a potom zase objavilo a ked sa mi mala narodila tak som si robila do vane odvar z dubovej kôry a davala som si masť HEMO STOP to mi zmizlo mala som aj nejaku miešanu masť na ten vonkajši hemeroid opytam sa a napišem ti

beyata23
22. okt 2018

@zorka1 ahoj,prosim ta pomohla ti ta masticka na ten vonkajsi hemoroid?ja si uz tyzden natieram hemostop a nula bodov.dakujem za odpoved 😉

zorka1
autor
11. mar 2019

@beyata23 ahoj. Ano pomohla + sedave kupele v dubovej kore-vo vyluhovanej

klaudia1212
13. jan 2023

@zorka1 ahoj mozem otatku na tvoj príspevok