icon

Hrtanovo - hltanový reflux

iceberg
26. jún 2023

Ahojte, mal niekto z vas alebo ma hrtanovo hltanovy reflux? Ake ste mali priznaky? Co vam pomahalo alebo pomaha? Dostali ste sa uz z toho niekto? Ak ano kolko vam to trvalo

Strana
z2
petravanc
13. jan 2026
@alkaju

Dobry den,ja mam vybrate krcne mandle aj robenu nosovu prepazku.Rok som behala po orl, vraveli mi, ze je to chronicke, v kuse nieco do nosa.Moze to byt urcite aj tym, ze mam tie zakroky, no nos mavam cisty.Len tie hlieny obcas v krku, ke zjem nieco co mi na reflux nezapasuje.Vsetko je vzajomne prepojene, nos, usi krk, preto mate ten pocit hlienu.Niekto ma problem s kyselinou vyraza mu hore a niekto ma laryngoreflux, ked pepsin lieta a robi sarapatu v usiach, ociach, nose, krku.Fajcit urcite prestat, je to najrizikovejsi faktor pri refluxe.

@alkaju ďakujem veľmi pekne. 🙂 idem robiť maximum preto aby mi bolo lepšie lebo 9 mesiacov trápenia už nedávam Tiež. Ďakujem

petravanc
14. jan 2026
@sasha88

@alkaju objednávam cez Heureku.sk
Je to prípravok ktorý znižuje pH kyseliny v žalúdku a tým potláča jej tvorbu a činnosť ktorá mne postupovala až do krku , čiže ja som už mala ten hrtanovy reflux ..lieky už neberiem nakoľko mi viac pomohlo keď som upravila stravu , do kávy som musela začať pridávať mlieko, prestať piť všetky minerálky okrem Fatry ktorá mi tiež veľmi pomohla ..

@sasha88 prosím vas mali ste aj bolesti alebo akoby opuch nosohltana?

petravanc
14. jan 2026

@iceberg prosím mali ste aj opuch a miernu bolesť nosohltana?

Strana
z2