Hrtanovo - hltanový reflux
26. jún 2023
Ahojte, mal niekto z vas alebo ma hrtanovo hltanovy reflux? Ake ste mali priznaky? Co vam pomahalo alebo pomaha? Dostali ste sa uz z toho niekto? Ak ano kolko vam to trvalo
Predošlá
Strana
z2
@sasha88
@alkaju objednávam cez Heureku.sk
Je to prípravok ktorý znižuje pH kyseliny v žalúdku a tým potláča jej tvorbu a činnosť ktorá mne postupovala až do krku , čiže ja som už mala ten hrtanovy reflux ..lieky už neberiem nakoľko mi viac pomohlo keď som upravila stravu , do kávy som musela začať pridávať mlieko, prestať piť všetky minerálky okrem Fatry ktorá mi tiež veľmi pomohla ..
@sasha88 prosím vas mali ste aj bolesti alebo akoby opuch nosohltana?
Predošlá
Strana
z2

Dobry den,ja mam vybrate krcne mandle aj robenu nosovu prepazku.Rok som behala po orl, vraveli mi, ze je to chronicke, v kuse nieco do nosa.Moze to byt urcite aj tym, ze mam tie zakroky, no nos mavam cisty.Len tie hlieny obcas v krku, ke zjem nieco co mi na reflux nezapasuje.Vsetko je vzajomne prepojene, nos, usi krk, preto mate ten pocit hlienu.Niekto ma problem s kyselinou vyraza mu hore a niekto ma laryngoreflux, ked pepsin lieta a robi sarapatu v usiach, ociach, nose, krku.Fajcit urcite prestat, je to najrizikovejsi faktor pri refluxe.
@alkaju ďakujem veľmi pekne. 🙂 idem robiť maximum preto aby mi bolo lepšie lebo 9 mesiacov trápenia už nedávam Tiež. Ďakujem