icon

Hyalurónová výplň tváre

katusikjen
16. apr 2018

Ahoj dievčatá. Poprosím vás, neporadí mi niekto. Potrebujem si vyrovnať FASÁDU 😀 😝, (čelo je dosť otrasné, hrozne ho krčím a ani si to neuvedomujem), nejakú šikovnú osôbku ktorá to robí, najideálnejšie Poprad???? Ďakujem 🙂.

sintra
17. apr 2018

@katusikjen ak stale krcis celo, potrebujes hlavne botox, ktory zabrani dalsiemu prehlbovaniu vrasok na cele. Plus tie, co uz tam mas, ti potom mozu vyplnit HA. To vyrazne krcenie cela je taky zlozvyk, ma to vela ludi, fakt je ze kvoli tomu uz v tridsiatke maju na cele vrasky, ako ine v 50tke. Prave tomu pomaha botox, docasne paralyzuje patricne svaly, takze celo tak vyrazne krcit nebudes moct.

adik64
17. apr 2018

Skús pozrieť lekársku kozmetiku v nemocnici: http://www.nemocnicapp.sk/?p=4507

katusikjen
autor
17. apr 2018

@adik64 Ďakujem, pozerala som na to 🙂.

katusikjen
autor
17. apr 2018

@sintra Ďakujem 😘.

michellem
17. apr 2018

Ahoj,ja som uz niekde prispievala do podobnej diskusie, ja osobne mam aplikovanu kyselinu, mala som zvislu hlboku vrasku medzi obocim, pri konzultacii si dr. pozrela,co chcem riesit a na zaklade toho mi dala kys.nie botox, bol to zazrak na pockanie, dost zavisi od dr., ak mas este nejake otazky, kludne napis, vyberaj dr., ktory /a ma dobre referencie, poradi a pod.

katusikjen
autor
17. apr 2018

@michellem ďakujem veľmi pekne, presne aj mám tento problém. Pozerala som na internete, nejakých dr. v Poprade, len ja v tom moc neviem lietať. Čítala som si aj fóra, načo si dať bacha a tak. Preto som sem napísala, že mi niekoho konkrétneho baby odporúčia, kto aj poradí a hlavne majú s ním skúsenosť.

michellem
17. apr 2018

@katusikjen bohuzial nie som z Popradu, len keby si chcela nejake info k zakroku ako takemu.

katusikjen
autor
17. apr 2018

@michellem Ale zaujímalo by ma ešte, koľko si si toho dala spraviť a aká bola cena.

michellem
19. apr 2018

Ahoj,prepac,ze tak neskoro reagujem, minula sa jedna ampulka kys.,ja mam teda tu vrasku medzi obocim a zvysok kys.mi dala dr.okol9 ust, plstila som 200 eur, teraz to uz mozno bude aj viac, bolo to pred 3 rokmi.

katusikjen
autor
19. apr 2018

@michellem nevadí, a ďakujem aspoň mám predstavu čo ma to asi bude stáť. Ja som na to podobne, medzi obočím aj okolo úst. Ešte raz ďakujem 😘.

michellem
19. apr 2018

@katusikjen za malicko, hlavne,aby si bola spokojna, vela stastia.

dadkac
19. apr 2018

@michellem
A u koho si bola prosim? mozes dat kontakt? rada by som tam tiez sla

michellem
20. apr 2018

@dadkac ja som z okr.Martin, aj som bola v MT.

eliska13
23. apr 2018

@katusikjen aj ja mám kyselinu medzi obočím a v nosovoustnych.Vydrzala 8 mesiacov a cena 200 eur.Ale mala som prvý x možno druhý viac vydrží podľa typu tváre tvojho veku Ti odporučí značku.Ja mám 40 r a neodporúčala slabšiu tá stala 160 tak mám Restylan?1 ml stačil na vsetko

katusikjen
autor
23. apr 2018

@eliska13 Ďakujem, ja mám 43. Určite pre mňa cenné info 🙂👍.

denisece
23. apr 2018

@katusikjen dobrá dr je v Košiciach Dermaklinik
De Beckova skús pozrieť na fb ;)

katusikjen
autor
23. apr 2018

@denisece Ďakujem 😉, pozriem sa.

eliska13
23. apr 2018

@katusikjen ináč vyzerá to veľmi dobre🙂nemala som veľké očakávania, ale efekt výborný hlavne na tu vrásku hnevu