Hysterektómia Gynpor Sliač
Čaká ma hysterektomia,vybrala som si Gynpor na Sliaci,preto ,lebo už mám jednu operáciu za sebou v tomto zariadení.Ale k téme ,máte to niektorá za sebou, idem laparoskopicky,mam myom v rohu maternice a ešte aj endometriozu,sposobuje my to bolesti a velmi silné krvácanie Za príspevky ďakujem
prosím vás,keď ste boli teraz niekedy na hysterektómii na sliači,aké sú poplatky a čakacia doba?Ďakujem
@monika123654 ahoj mohla by som sa Ťa popytat viac ohl hysterektomie v Sliači? Bud tel alebo mail/ msg, ďakujem
@mirka251 aj mňa to čaká mam veľký strach neviem sa odhodlať
@alenaalena1509 ani ja už si sa
@stanovelky uz to mam za sebou.a rezom cez brucho
ahojte, caka ma hysterektomia s odstranenim vajecnikov z preventivnych dovodov. zvazujem kam a citam, ze Sliac ma dobre hodnotenia. Dievcata, boli ste spokojne? Akeho ste mali lekara? Ako to tam vyzera, je to novsie? Hospitalizacia 3 dni je vratane operacie? Dakujem za rady, skusenosti.. 🙂
@alisia244 Ahoj, nejako do 200€, presne si už nepamätám. Bolo to už pred dvoma rokmi.
@mirka251
@gaaaa
@monika123654
@sulawesi
@matka0709
@zuzi364
@viva13
@alenaalena1509
@lululuba
dievcata, vy uz mate asi vsetky po v Sliaci.. prosim vas, boli ste spokojne? Akeho ste mali lekara? Ako to tam vyzera, je to novsie? Hospitalizacia 3 dni je vratane operacie? Dakujem za rady, skusenosti.. 🙂 mna to caka a rozhodujem sa, ci ist Sliac alebo NOU. Preventivne idem.
@mirka251
@gaaaa
@monika123654
@sulawesi
@matka0709
@zuzi364
@viva13
@alenaalena1509
@lululuba
dievcata, vy uz mate asi vsetky po v Sliaci.. prosim vas, boli ste spokojne? Akeho ste mali lekara? Ako to tam vyzera, je to novsie? Hospitalizacia 3 dni je vratane operacie? Dakujem za rady, skusenosti.. 🙂 mna to caka a rozhodujem sa, ci ist Sliac alebo NOU. Preventivne idem.
@lele7 ja tam uz nikdy nepojdem asi tak musela som mat reoperaciu ich vinou a o to sa mi predlzil cas pobytu
@mirka251
@gaaaa
@monika123654
@sulawesi
@matka0709
@zuzi364
@viva13
@alenaalena1509
@lululuba
@lele7 bola som a velka spokojnost.v utorok prichod v piatok odchod.mate este otazkz nejake
@lele7 bola som a velka spokojnost.v utorok prichod v piatok odchod.mate este otazkz nejake
@alenaalena1509 doktora ste si mohli vybrat? A mali ste hysterektomiu alebo aj vajecniky? A v utorok bola rovno aj operacia? Dakujem.
@alenaalena1509 doktora ste si mohli vybrat? A mali ste hysterektomiu alebo aj vajecniky? A v utorok bola rovno aj operacia? Dakujem.
@lele7 mna operoval primar.mala som hysterektomiu s vajcovodmi a to rezom cez brucho.ano .v utorok nastup a aj operacia. ja som nemala ani bolesti
@mirka251
@gaaaa
@monika123654
@sulawesi
@matka0709
@zuzi364
@viva13
@alenaalena1509
@lululuba
@lele7 spokojná, všetko ok zatial

@andybl Dobrý deň, koľko ste boli /alebo ešte ste na PN?
Mňa to čaká zajtra...
Ďakujem