Inhalátor Omron C28 P

jurka2907
10. mar 2024

Ahojte ,chcem sa opýtať, chcem kúpiť pre rodinu inhalator ,vybrala som konkrétne omron za 61e na ich stránke.
Ma niekto skúsenosť s inhalatorom omron ?Pripadne ak ste mali iný, lacnejší videli ste rozdiel?
Oplatí sa investovať do drahsieho?
Ďakujem za každú radu

janica_
10. mar 2024

@jurka2907 ahoj, tiez som nad nim uvazovala, ale zobrala som C102 aj s nosnou sprchou. Mam ho od piatku. Co sa tej nosnej sprchy tyka, tak sa mi nezda ucinna tak ako napriklad clinsin med sada, takze asi hlavne na prevenciu, je to take velmi jemny rozprasovac.

anavixy
10. mar 2024

Vybrala si vyborny inhalator, ktory ma vysoky nebulizacny vykon, mozes s nim inahlaovat aj hustejsie roztoky ako yabro napr. Jedina nevyhoda (pre niekoho) je ze je kompresorový a teda hlucnejsi, nez ultrazvukovy. Mne osobne sa ta hlucnost nezda nijako vysoka. Skus si zadat nazov do lupy a najde ti mnozstvo informacii, pripadne ak mas ig tak si najdi profil pediater online a tam najdes info aj k inhalatorubaj k tomu ako kedy a co inhalovat a ako sa o inhalator starat.

zoja1234
10. mar 2024

@jurka2907 tento isty model som tiež nedávno kúpila do domácnosti, zatiaľ sme veľmi spokojní. Presne ako sa spomína, je výkonný, účinny pre horne ale aj dolné dýchacie cesty, zatiaľ sme inhalovali len Vincentku ale pomohlo to v chorobe. Vyššia investícia ale viem ze sa to oplatilo. Je kúsoček hlucnejsi ale to vôbec nevadí. Čistenie je jednoduché. Zamna top na trhu.

ivangeline
10. mar 2024

Je super. Nasla som ho po sviatkoch lacnejsie. Inhalujeme denne.

jurka2907
autor
10. mar 2024

Dievčatá ,ďakujem krasne za recenzie , hneď som ho objednala po prečítaní❤️