Injekcia do kolena
Dnes mi doktor pichol injekciu do kolena. Ale mi to pichol zle, zjavne netrafil. Cely obsah tekutiny z injekcie mam nad kolenom a boli. Nemôžem ani nohu skrcit. Čo s tým? Na pohotovosť? Alebo sa to vstrebe?
Ďakujem za odpovede
@ira25 tak sa asi pytaj lekara... a pozri pribalovy letak, ci to nie je medzi vedlajsimi ucinkami. A ako zvysil davk? nerozumiem, ved tie injekcie su jednorazove, uz naplnene a do kazdeho kolena ide jedna?
@simsalabim práveže nemám lekár picha svoje v ambulancii ,sestrička pri platení že ich kolagén .
V papieroch ,že D ll + G ll ...tak ani ujo gugl mi nepomohol čo je to zač.
@ira25 no tak to naozaj netusim, co ti pichaju.
Ahojte mám takú otázku kam vám doktor pichol injekciu ? Myslím do akej časti, mne pichol kyselinu nad koleno cca 2cm, keď som sa pýtala aj sestričky tak vraj sa to tak ma že sa to zleje dolu, lebo ja som si myslela že medzi kosti to pôjde teda do stredu kolena ale že nie to sa nemá. Bola som na tom prvýkrát tak som taká prekvapená
Ahojte mám takú otázku kam vám doktor pichol injekciu ? Myslím do akej časti, mne pichol kyselinu nad koleno cca 2cm, keď som sa pýtala aj sestričky tak vraj sa to tak ma že sa to zleje dolu, lebo ja som si myslela že medzi kosti to pôjde teda do stredu kolena ale že nie to sa nemá. Bola som na tom prvýkrát tak som taká prekvapená
@anonym_555675 mne pichaju pod jablcko a trochu do vnutornej strany
@anonym_555675 mne pichaju pod jablcko a trochu do vnutornej strany
@simsalabim aha asi každý lekár inak, mne iba vraveli že potom je riziko že niečo môžu trafiť poškodiť keď idú bližšie ku kosti no tak dúfam že to stecie kam má

@simsalabim nie ja sa nebojím ani bolesť to nebola.
Po prvej tiež bolesti hlavy,ale pripísala som to z dlhej čakaciej dobe,ale teraz zvýšil dávku a už som chcela volať záchranku čo som zomierala