Intenzívne večerné komorové extrasystoly
Dobrý večer. Tí ktorí máte komorove extrasystoly,mávate niekedy také stavy,že večer v kľude cítite extrasystoly dosť intenzívne a dlho? Včera po dlhej dobe som ich cítila asi dve hodiny vkuse a bolo to veľmi nepríjemne 🙈 čo vám na ne najviac pomáha ? Len nepíšte že nesústredit sa na ne...😃😃 To sa nedá. Ďakujem
Áno mávam. Teraz som si nasadila magnezko a zlepšilo sa to
Áno mávam. Teraz som si nasadila magnezko a zlepšilo sa to
@martinka13 dobrý večer a aké magnézium ? Ja mám nižší tlak z betalocu tak vraj magnézium veľmi nie lebo vraj to ešte znižuje
@martinka13 dobrý večer a aké magnézium ? Ja mám nižší tlak z betalocu tak vraj magnézium veľmi nie lebo vraj to ešte znižuje
@mirka731 najlepší je magnosol, ale ten je na predpis. Teraz mam Magnesium B6 Gold z Dr. Max
@mirokub ja sa s nimi trápim tak pätnásť rokov aj viac vždy obdobie keď je lepe ze ich mam len pár denne to ani neriešim ale ako mam už teraz od piatku ze ich mam do minúty 4-6 co je cca 7-8 tisíc denne to je neskutočne niečo hnus neviem sa nič sústrediť zle spím ničí mi to psychiku vždy keď idem na ekg nič neukáže lebo to meria par sekúnd a na holter keď ma pošle vždy mám akurát dobrý deň že ich je par alebo žiadna pondelok mam ďalší holter teraz ani neviem ci chcem aby to prestalo chcem aby to konečne videli som z toho na nervy beriem roky bisoprolol ramipril cardilan magnézium si dávam bud magnosolv alebo co som si obj magnézium bisglycinát neviem nebaví ma s tým ani žiť keď je ich tak veľa zatiaľ keď som mal 3x holter záznam precienove té sú menej zle vraj
Histamimova int.vylucena? Odkedy jem nizkohistaminovo, nemavam extrasystoly👍🙂
@mirokub ďakujem za odpoveď a je to presne tak keď chodím ich necítim prakticky a fakt keď ležím najviac ale je to tak ze niekedy sú silnejšie niekedy slabšie tak som rad že to píšete lebo som si myslel ze mi hrabe proste niekedy mi to udrie až do hrudi a keď chcem vedieť koľko ich cca mam musím mať prst na krčnej arterii a až tam rátam také slabšie dúfam že sú to té aspoň predsienove u mňa sa to väčšinou takto spustí keď zle spím veľa dní po sebe a teraz to je už zo desať lenže teraz je to už aj preto že cítim té ES stále sa nato sústredím a celkovo mam preťaženu psych fakt za té roky som si nato nezvykol idem mat 37 rokov ináč idem aj na Echo srdca ju kardiológovi to som rad lebo to je dobre vyšetrenie. Neviem najviac sa bojím ze to ničí srdce moc keď ich je toľko alebo aby sa to časom nezvrzhlo do závažnéjsie arytmie o srdci už čosi viem čítam kukám dokument rozhovory roky je to zaujímavé plus kvôli tomu ze mam také problémy
@mirokub ďakujem viem aj o tej ablacii samozrejme pozerám pravidelne rozhovory s, profesorom Jozefom kautznerom ikem alebo prtrom neužilom čo sú špičky v odbore kardiológii arytmologii aj iných co sa dá ale malo sa vraví o extrasystolach väčšinou o fibrilacii predsieni co je najčastejšia arytmia alebo iných a vy ste ich mal? Alebo máte a aký počet keď tak a oximeter mam dobrý aj tlakomer to je u mňa na dennom poriadku roky 😂a pulz už mám tak zmaknuty za té roky ze si viem zmerať aj prstom behom pár minút akurát pred mesiacom som kúpil 🚴🚴tak behám a baví ma to to je myslím dobre kardio.

@mirka731 ja som si zvykla pustat dazd z youtubu, alebo relaxacne techniky od lajpirika. Nesmies si to vsimat, zamestnaj si mysel. Najlepsie su fakt nejake riadene relaxacie,kde sa musis sutredit..teraz si predstavime ze sme na plazi... 😅