Interná ambulancia MUDr.Mydliak - máte skúsenosti?
Dobrý deň. Prosím Vás chcela by som sa informovať či ste boli spokojný s predoperačnym vyšetrením a či vás vzali presne na čas na ktorý ste boli objednana a približne cca koľko minút trvalo vyšetrenie?Plus či sa výsledky dávajú hneď po vyšetrení?
Ďakujem za odpoveď
@simsalabim ano
@18lucy11 ja som tam bola 2x. Lekar je Ok, ale organizacia ambulancie je katastrofa. Ma 2 sestricky, jedna je s nim dnu, druha to cele riadi v miestosti, kde robi EKG a riadi to prazvlastnym sposobom. Napr. ja som prisla hodinu pred zacatim ordinacnych hodin, objednana na konkretny den (nie cas). Ked uz zacali ordinovat, v cakarni bolo uz asi 16 ludi. Sestricka mi povedala, nech sa pripravim na 5 hodinove cakanie, "lebo tito vsetci su predomnou"! To ma neskutocne vytocilo, lebo som v cakarni bola DRUHA v poradi. Ale ze ked si zaplatim 10€, zoberie ma prednostne. Tak som sa ponahlala do prace, ze som zaplatila. A ked som tam bola inokedy, tak som povedala, ze pockam, a naozaj som tam sedela niekolko hodin. Takze tak. Ja som rozhodnuta uz nabuduse skusit ist inde, prave kvoli tomuto nehoraznemu pristupu.
@18lucy11 ale jedno pozitivum je, ze v cakarni ma zadarmo (neviem, ci teraz cez koronu) obcerstvenie - mozes si dat kavu, caj ci vodu.
Lebo mňa objednala sestrička na presný čas, a samotné vyšetrenie priblizne koľko minút trvalo ?A vysledky vam dali hneď po vyšetrení?
@18lucy11 uz si to nepamatam, kolko to trvalo, ani si nespominam, ci krv brala obvodna alebo on. Urcite robili EKG, nieco sa popytal, upozornil ma na to, ze este si musim dat urobit rentgen pluc a to bolo vsetko. Bolo to uz asi 4 roky dozadu. Kto brak krv, uz vazne neviem. No a cas - mozno teraz kvoli korone objednavaju vsetkych presne? Lebo - uprimne - v tej cakarni, hoci velkej - je KVANTUM ludi. Tam su rozostupy iba sen.
Ja som k nemu chodila. Nic extra. Mne ale bolo proti srsti, ze mi vyčítal zvyseny cholesterol a prednasal o zdravom stravovani prave on s nadvahou.
@staronova to si nazvala velmi decentne, ze s nadvahou... pan doktor je priam morbidne obezny.
ja som práve dnes, 11.01.2022 bola s mojou maminou, ktorá má 86 rokov a ledva pomaly chodí, bola na odbere krvi. Čas mala na 6,15, do čakárne sme vkročili 6,18. Sestričky sa do nás obuli, že prečo ideme po termíne, darmo som im hovorila, že s mojou mamkou je veľmi ťažko prísť presne , keďže má problémy s nohami. Vôbec nebrali do úvahy vek a stav maminy, skrátka si išli svoje. Sestričky hovorili, že ani do obchodu Vás nepustia, keď prídete po zatvorení obchodu, že majú 40 odberov, ktoré musia stihnúť. Tak som sa zamyslela, že keď začínajú odbery o 6,00 hod. a o 6,15 sme už prišli neskoro, kedy príde na rad ten 40. odber? Neverím, že v priebehu 15 minút urobia odber 40-tim pacientom. Majú stanovený čas, od kedy začínajú robiť odbery, ale vôbec nemajú uvedené do kedy. A neverím, že na odbery majú pri takom počte pacientov len 15 minút, Skrátka sestričky hotová katastrofa, žiadna empatia voči chorým a starým luďom, nehorázny prístup.
@lasonka12 a mozem sa opytat..plati sa u neho za predoperacne?
@88bambulka88 to Vám neviem povedať, moja mamina tam chodí na pravidelné kontroly

@18lucy11 myslis Mudr Mydliara na Kvacalovej?