icon

Invisalign - cena

matesso
11. nov 2022

Ahojte dlhšie študujem zubne strojčeky invisalign a teraz som sa dostal aj k tomuto foru na zlavomate som našiel zlavovy kupon ked ten strojček vyjde cca 3000 eur aj s bielením ale v cene nie su zahrnuté povinné kontroly 300€. Chcem sa spýtať ake mate vy skusenosti, da sa to zohnať aj za lacnejšie alebo je toto dobra cena. Pozeral som aj v Česku ale tam to vychadza podobne ako u nas. A potom som pozeral aj v Poľksku tam to vychadzalo lacnejšie, cca na 2300 ale zas mam obavy v pripade nejakych komplikacii /jazyk a podobne/.

Ďakujem za každu radu a prajem pekny den!

patka06
11. nov 2022

Za dcérin Invisalign Junior sme platili komplet všetko 3000.- Eur /skeny a RTG chrupu, dlahy na 2 roky, všetky návštevy a retenčné dlahy po skončení liečby/

luscious
Autor odpoveď zmazal
lucik194
11. nov 2022

nam v BA na dvoch klinikach dali cenu 4000 a 4000, ked sme boli na prehliadke

apolka77
11. nov 2022

Nikto ti tu nepovie cenu, pretože to závisí od veľa faktorov. Aké krivé su zuby, čím viac, tým bude liečba dlhšia a aj drahšia. Moja dcéra 17.r. má len mierne krivé Dolné zuby , taký stredný stupeň nič hrozne liečba aktívna strojčekom pol roka potom sa uvidí ...a cena 2600 eur...ak to pôjde podľa plánu . Teraz to má 4,5 mesiaca ...

matesso
autor
13. nov 2022

@apolka77 a aký je plan? Cca ako dlho? A kde ste si to dávali robiť?

apolka77
13. nov 2022

@matesso v januári prvá návšteva o mesiac neskôr plán liečby , konzultácia (300eur) a koncom júna už strojček. ( zaplatili sme zatiaľ polovicu )Pezinok. (Čelustna u Švarca).