Invisalign - cena
Ahojte dlhšie študujem zubne strojčeky invisalign a teraz som sa dostal aj k tomuto foru na zlavomate som našiel zlavovy kupon ked ten strojček vyjde cca 3000 eur aj s bielením ale v cene nie su zahrnuté povinné kontroly 300€. Chcem sa spýtať ake mate vy skusenosti, da sa to zohnať aj za lacnejšie alebo je toto dobra cena. Pozeral som aj v Česku ale tam to vychadza podobne ako u nas. A potom som pozeral aj v Poľksku tam to vychadzalo lacnejšie, cca na 2300 ale zas mam obavy v pripade nejakych komplikacii /jazyk a podobne/.
Ďakujem za každu radu a prajem pekny den!
nam v BA na dvoch klinikach dali cenu 4000 a 4000, ked sme boli na prehliadke
Nikto ti tu nepovie cenu, pretože to závisí od veľa faktorov. Aké krivé su zuby, čím viac, tým bude liečba dlhšia a aj drahšia. Moja dcéra 17.r. má len mierne krivé Dolné zuby , taký stredný stupeň nič hrozne liečba aktívna strojčekom pol roka potom sa uvidí ...a cena 2600 eur...ak to pôjde podľa plánu . Teraz to má 4,5 mesiaca ...

Za dcérin Invisalign Junior sme platili komplet všetko 3000.- Eur /skeny a RTG chrupu, dlahy na 2 roky, všetky návštevy a retenčné dlahy po skončení liečby/