Invisalign - každodenný problém s gumičkami
Ahojte, neviem najst diskusiu ohladom problemu, tak sa rovno opytam. Uz mesiac nosim Invisalign strojcek, lenze mam komplikovany tah gumickami. Na jednu kovovu uchytku na spodnom zadnom zube (neviem ako sa to presne vola) si musim dat 2 gumicky.. jedna smeruje priamo hore a druha smerom hore k prednym zubom. Prirovnala by som ten tah k pismenu V ale to je v podstate jedno. Problem je ten, ze neviem ako si tie gumicky mam upevnit o jednu uchytku. Kazdy den bojujem 10min pred zrkadlom a som na nervy. Mali ste niekto podobny problem? Som len ľavá? alebo ja uz neviem naozaj .,
Dakujem za kazdu odpoved 🙂

Ahojte , chcem sa spýtať tam kde zahaknete gumicku ,,,o dlahu ... mňa to tam reže...aj som to trochu opilnikovala ale nepomaha to ...
To si musí natrénovať ..potom to pôjdem rýchlo vždy
@zdenin
@lenka93542
@patka06 mam pocit ze ten starsi čo tam ma je nejak ohnuty alebo čo... chudere jej to neslo na tu jednu stranu zahaknut bola už na nervy asi 20 min to skúšala potom pauza a-zas a neslo jej to.o tyzden tam ideme znova tak sa hadam na to pozrú
@zdenin jej to ako keby odtial vystreluje ?? alebo skor vobec nenavlecie?? nech si ten spic trochu odstrihne ...potom by to uz malo ist lepsie
@lenka93542 hej vystreluje hore.... o strojcek to zahákne ale k tomu gombiku jej to nejde nedrží ani po par pokusoch
@zdenin jaaj rozumiem ..skúste hrubšiu gumičku ...ak nemáte povedzte svojej zubarke ona vám ich dá
@lenka93542 zajtra ideme tak poriesime

@any371 je bezne ze tie kovove gombicky odpadnu? Ako som uz pisala vyssie, najskor nam gumicky nesli nasadit a zistili sme ze mu tam chyba jeden ten gombicek. Hned ako mu ho zubarka nasadila, o par dni odpadol dalsi. Je to normalne?