icon

Invisalign strojček

14. jún 2022

Ahojte, podstupili ste niektorá vyrovnanie zubov týmto neviditelnym strojcekom? uvažujem o ňom ale mám obavy z trhania osmičiek. 2 už mam vonku ale ďalšie dve ešte vnútri v ďasne. Nevyšli von. Išli ste niektorá do vyrovnania zubov aj napriek tomu že ste si nechali osmičky? vďaka

Strana
z2
madymax
19. máj 2023

@patkak Ano zatiaľ som veľmi spokojná. Doktorka veľmi milá, všetko vysvetľuje.. zatiaľ nemám žiaden problém. Choď tam, kde ti je lepšie dochádzať na kontroly.. tá doktorka čo rieši strojček chodí do Trnavy len určité termíny (nie je tam stále), keď som sa pýtala ako často do mesiaca tam bývajú, povedala mi že podľa potreby.. takže si vyber tam, kde ti to viac vyhovuje.. ja mám bližšie Trnavu.

patkak
21. máj 2023

@madymax dakujem

michell11
16. jún 2024

@ecko80 Ahoj, prosim ta, kde si si to davala robit? Ta cena bola konecna vratane vsetkeho? Dakujem

michell11
16. jún 2024

@madymax Ahoj, bola si spokojna? Lebo prave citam recenzie a niektore nic moc teda. A aka tam bola cena vsetkeho? Dakujem

madymax
17. jún 2024

@michell11 hej ja som spokojna, za chvilu ukoncujem liecbu a nemozem povedat zleho slova.. este mi aj vychadzali v ustrety ked som bola tehotna z hladiska terminov, vzdy to dr poriadne skontroluje a vysvetli co sa teraz deje si zubami. Myslim ze 3399 cez zlavomat

Strana
z2