icon

Invisalign verzus Eezysmile

27. mar 2025

Ahojte, chystam sa na liecbu neviditelnym strojcekom, som po konzultacii u dr ktory robi invisalign, ale pocula som uz aj o eezysmile. Ma niekto skusenost s touto druhou znackou? Ak ano, aka dlha bola liecba, cena a ine vase skusenosti. Dakujem

ludmilaka
27. mar 2025

Ja som mala orthero, 10 mesiacov, ešte na 2 mesiace sa mi dorábajú dlahy na spodné zuby. Výsledok neuveriteľný. Liečba bezproblémová, žiadne trhanie, dokoca nebol problém ani s tým, že mám na jednej strane zadných zubov mostík a nie som najmladšia. Cena 2800 €.

kaja0210
27. mar 2025

@ludmilaka môžem poprosiť viac informácií info. Cez koho si ten strojček mala?

ludmilaka
27. mar 2025

@kaja0210 Ahoj, môžem poslať do súkromnej správy. Ku pani doktorke som odporučila asi 5 ľudí, len tú piatu naposledy už nezobrala, že má plno.

olga_hurajova
27. mar 2025

Ja som mal eezysmile. Na hornej sánke som mala jemne posunutý len jeden zub, na spodnej skoro všetky od “očných” zubov. Celkovo trvala liečba 11 mesiacov s tým ale, že cca v polovici sa mi menil liečebný plán lebo mi nesedeli dlahy. Všetko bolo v cene. Teraz už nosím len nalepený drôtik na zuboch zozadu kvôli fixácii

kaja0210
27. mar 2025

@ludmilaka ďakujem 😉

autor
27. mar 2025

Ja mam liecbu zatial po prvej konzultacii odhadnutu na 2 roky, v lepsom pripade na 1,5 roka s tym ze mam pekne do seba zapadajuce zuby ale predne rezaky mam extremne krive, cize mi kvoli tomu musia poposuvat vsetko..
Cena cca 4tis € a taktiez bez trhania, doktor mi vobec nechce trhat zuby, hovoril, ze ak by som sa rozhodla pre fix, tak by jeden zub siel von, ale on by siel radsej cestou neviditelneho a netrhat..budu sa realizovat priebezne konzultacie na pravidelnej baze, na dalsom sedeni mi zuby zoskenuje a povie mi dalej ake su moznosti. Prvykrat som tam bola asi 45 minut a presli sme si vsetko, co som mala prichystane ako otazky.
Len ma zaujali aj tie ine moznosti liecby resp ine znacky ktore ponukaju tiez neviditelny strojcek, ale nie su mozno tak zname.

tinkavvv
27. mar 2025

Ja mam zase spark. Moj zubar robil aj invisalgin ale ostal pri spark. Vraj je prijemnejsi na nosenie, jemnejsie hrany. Porovnat neviem, ale som spokojna.

ludmilaka
27. mar 2025

Áno, presne tak, sú menej známe značky. Ja som mala predné horné úplne cez seba a spodné na preskačku dnu/von, aj pol centimetra vychýlené. Všetko sa muselo poposúvať, celý zhryz. Choď do toho, ten pocit je na nezaplatenie. Mne keď dala včera dole atachmenty (mala som ich 12), podala mi zrkadlo, tak som sa od dojatia rozplakala. Ešte sme dali dorobiť na spodné 5 dláh, nech je to dokonalé. Na počkanie mi vyrobila nočný, všetko v cene.