Invisalign strojček: Skúsenosti a odporúčania na západnom Slovensku
Zdravím, viem, že je tu veľa podobných tém, ale v tomto prípade potrebujem AKTUÁLNE recenzie. Má alebo mal v nedávnej minulosti Invisilign strojček? Kde odporúčate ísť? Ideálne západné Slovensko ale som ochotný cestovať. Zaujala ma rôzna cenová relácia - niekde dávajú 3000 a niekde 4500 eur - aký je v tom rozdiel? Viete mi odporučiť kde to robia?
Ja nosim uz len nočné dlahy,vlani som si tým presla, za mna je to parada, konečne sa usmievam 🙂 robene v Bratislave - Kramáre,,,cena 3200€
KNM dr.Poprocka 3300 eur z toho 300 eur retencia po ukonceni nosenia.Vyplaca sa postupne po castiach.Velka spokojnost,zuby mam krasne rovne.
My ideme s dcerou v januari, a povedali mi cenu 3700e, plati sa na 3 splatky
ja som platila 3500€, ale chodila som do Brna. Stale to bolo vtedy lacnejsie ako tu ns SVK. a nosila som ho asi 1 a 3/4 roka. mala som okolo 65 dlah, naozaj dlha liecba
Rozdiel v tom akú maržu si tam hodia. Ja som mal strojček za 3000€ a predtým 2 mesiace bol za 4000€. Teraz som videl dá mi zdá aj zľavu na 2700€ v tej istej ordinácii.
V realite je to kúsok plastu, tie výrobné náklady sú par eur takže s cenami uzvedia hýbať jak potrebujú.
Druhá vec je ze niektoré ordinácie v danej cene nemajú komplet liečbu. Jedna ordinácia ti za 4000€ dodá aj 50 dlah keď budeš potrebovať.
Ina ma cenu 3000€ ale dá ti max 30 dlah zvyšné si budeš doplácať ak budeš potrebovať.
Ja osobne by som si druhý krát dal radšej fixný strojček, omnoho menej starosti.
ja mám akt. skúsenosť - syn ho nosí, sme z Košíc a platili sme minulý rok 2900 Eur
neviem prečo sú také vysoké cenové rozdiely
@lucka_ke prosim vás,koľko mal syn rokov keď mu ho odporučili a teda cena bola jednorazová a ošetrenie dlhodobo,kým sa zuby neopravia? Dakujem
@lucka_ke prosim vás,koľko mal syn rokov keď mu ho odporučili a teda cena bola jednorazová a ošetrenie dlhodobo,kým sa zuby neopravia? Dakujem
@laurikagab 16 rokov a áno, jednorázová cena
@laurikagab 16 rokov a áno, jednorázová cena
@lucka_ke Dakujem, tiež rozmýšľam, keďže dcera má len čerstvých 11 rokov, či to nie je zavcasu

ja mám akt. skúsenosť - syn ho nosí, sme z Košíc a platili sme minulý rok 2900 Eur
neviem prečo sú také vysoké cenové rozdiely