icon

Isoprinosim a podráždený žalúdok

sisi2212
5. dec 2021

Ahojte, mate niekto tiez tuto skusenost, ze po tomto lieku ste maly zaludok ako na vode? Ďakujem

jarmila2010
5. dec 2021

nebudes to mat z choroby?

1lucinka123
5. dec 2021

@sisi2212 moja dcéra ho práve berie a tiež jej je stále zle na vracanie 😕

laskonkakaty
5. dec 2021

Beriem ho už 2. týždeň,ale žalúdok je ok

ivkasolteska
5. dec 2021

@sisi2212 dr. mi vravela ze niekto s tym moze mat problem,ze treba aspon tri dni vydrzat a potom znizit davky na tri na den

nevenka
5. dec 2021

@sisi2212 mna z toho nafukovalo, boleli ma akoby creva, imunolog mi povedal, ze sa zle stravujem a z toho to nemam urcite. Ale ked som vysadila, tak dobre.

lujza123
5. dec 2021

@sisi2212 mne ho predpísala doktorka na covid, zle od žalúdka mi bolo z choroby (lebo to mi bolo aj predtým ako som to začala jest)

Co ale určite spôsoboval bola divná horká pachuť v ústach a nespavost, tak som ho aj prestala užívať.

elenajezova
6. dec 2021

Ja ho práve tiež užívam. Mne hovorila doktorka, že nech si ho dávam po jedle. Zatiaľ je OK.. A ešte ma upozornila, že mi môžu napuchnúť kĺbiky ako pri DNE. Tak potom to treba prestať brat a hneď prísť.

sisi2212
autor
6. dec 2021

@jarmila2010 neviem, nebyva mi vyslovene z choroby takto ze zaludol podrazdeny ako keby

sisi2212
autor
6. dec 2021

@1lucinka123 mne teda nie na vracanie, ale taky pocit zaludka pokazeneho, taky zaludok na vode

sisi2212
autor
6. dec 2021

@nevenka cize ocividne to bolo tym, no mne zaludok na vode ako keby

sisi2212
autor
6. dec 2021

@lujza123 z covidu vas bolel zaludok? Lebo ja tiez mam covid prave ….

magdalenkad
6. dec 2021

@sisi2212 tiež ho užívam teraz pri covide a keďže ešte pred predpisanim lieku mi bývalo zle, tak mi predpísala rovno sirupovu formu a v nie vysokých dávkach...

lujza123
7. dec 2021

@sisi2212 hej z covidu, ale ten isoprinosin tomu asi tiež nepomohol.
To je taka sviňa ten vírus že to koluje po tele a napadá rôzne organy nielen pľúca. Mňa hrozne boleli kĺby a trávenie pokazene, žalúdok na vode, hnačka, vetry (aspoň ze to bolo bez smradu lebo sme všetci doma stratili čuch).
My sme ten najhorší týždeň všetci prežili na slepacom vyvare a ovocí, nikto doma nemal ani chuť jest ani energiu varit.
Skoré uzdravenie prajem.

sisi2212
autor
8. dec 2021

@magdalenkad ja som to teraz skusila ze som si den nedala a dobre a dnes som si dala a zasa zle, tak je to jasne

sisi2212
autor
8. dec 2021

@lujza123 no ja som mala horucku prve dva dni, potom nadcha a bolest tela a plus ten zaludok na vode a tak a teraz ku koncu nadcha stale a nemam chut a cuch