Jánoš Pintér - alternatívna medicína
Ahojte, prosim ma niekto s tymto panom z poddunajskych buskupic referencie? "Zivotopis" ma posobivy ako byvala lekar, teraz robi alternativnu medicinu, tak by ma zaujimalo, ci aj naozaj niekomu pomohol a oplati sa k nemu ist?
@any17 zdravim, objednate sa, prve sedenie trva 1-2 hodiny, diagnostiku robi cez kameru, ma nejaky speci sofware na diagnostiku z tvare. Vzdy sa trafil a teda viem z inych zdrojov, kolko ho ten spas stal, takze tomu verim. Potom mu pocitac vypluje v podstate celu diagnostiku, kde mate problem, na za klade toho Vam odporuci dalsi liecebny postup. Byliny, preparaty, upravu stravy atd. V skrate vsetko, Vzdy mi pomohol, aj mojej rodine, poznam onko priprady, ktorym pomohol. Je to starsi pan, byvaly lekar, patolog, biochemik. Vela stastia
@evitka83 prosim ta a ma aj nejaku svoju stranku alebo ako ho najdem? Dakujem
@adriannasvk 😂 pochybujem
@evitka83 takze ziadny kontakt,info,super 😅
@adriannasvk mozem vam poslat cislo
Dobrý deň, prosím vedeli by ste mi poslať na pána kontakt, kedy si dávno som u neho bola v podunajskych biskupiciach, ale nepamatám si ulicu a kontakt tiež neviem či mám správny. Ďakujem. Veronika
@pjana chapem a pocitovo nieco nove ste sa dozvedela co vam zatial ziaden lekar nepovedal? No budem rada ked date potom vediet ja som pocula chvaly objednam tam aj ja dceru ma problem so zazivanim a este napr vzdy ked he chora sa budi a ma nocny des podla toho viem ze nanu nieco lezie a teda casto byva chora …chodime aj k imunologovi
@jasmi2015 pocit som mala výborný, nakoľko dr. naozaj trafil takmer všetko + zistil, že má dcéra šelest na srdci, čo pravdepodobne zodpovedalo jej problémom pri behaní. Avšak predpísal jej tekuté peptidy a tie sa jej bojím dávať a tiež ma presviedčal o vhodnosti pitia osmotickej vody a vodíkového pohára. Chcela som to všetko objednať, ale keď si čítam na internete veci okolo toho, tak sa toho bojím, aby som viac neuškodila ako pomohla. Ak to náhodou niekto reálne pije, bola by som vďačná za akýkoľvek názor.
@pjana tu vodikovu vodu pijem aj ja a na travenie je naozaj lepsia. 1 pohar denne v tom nevidim vobec ziadny problem. Voda zbavena necistot,takze jej nemas ako ublizit. My napt doma pijeme iba filtrovanu vodu
@adriannasvk môžeš mi prosím napísať ktorý vodíkový pohár používaš? Akú vodu do neho dávaš? Akú filtráciu máte doma?
@pjana filter obyc brita a mam tuto flasku
https://mojaflaska.sk/objednavka?gclid=CjwKCAjw...
Do flasky davam bud vodu z brity alebo dojcensku
@adriannasvk dakujem Ti za info. Prosím ťa, koľko už používaš ten vodíkový pohár? Aké pozitíva toho pohára vnímaš ty alebo tvoji blízky?
@pjana vies co ja to tak pravidelne uz nepijem ako na zaciatku,zabudam 😅ale nemala som take krce v bruchu pri pravidelnom piti ale samozrejme aj s tymi cajmi co mi predpisal
@adriannasvk mojej dcére predpisal tekuté peptidy c. 02 a 03. Nevies náhodou aj niečo o nich?
@pjana vies co aj mojim detom nieco z toho nakazal ale ja som to nevedela ani len objednat tak som to uz neriesila potom
@adriannasvk dakujem, a môžem sa spýtať podarilo sa mu vyriešiť problém s ktorým ste tam išli?
@pjana z casti ano. Ked sa mi pohorsi nasadim to co mi napisal a citim ulavu, nie som uplne fit ale je mi urcite o dost lepsie ako mi bolo. Travenie ale potrebuje cas to sa neda vyliecit za mesiac ani za dva.
@pjana nazor na osmoticku vodu je taky ze ju pouzivam este skor ako pan pinter mi to nakazal. my mame studnovu vodu a takuto vodu sme si museli dat robit lebo to nebolo vhodne na pitie a popravde inu by som ani nechcela je vyborna lahodna a vobec nezatazuje organizmus ako mestska ci studovna. je to upravena vona

@agacela dakujem