Jánoš Pintér - alternatívna medicína
Ahojte, prosim ma niekto s tymto panom z poddunajskych buskupic referencie? "Zivotopis" ma posobivy ako byvala lekar, teraz robi alternativnu medicinu, tak by ma zaujimalo, ci aj naozaj niekomu pomohol a oplati sa k nemu ist?
Dobry vecer prajem.
mozem aj ja poprosit o presnu adresu, kde v Bratislave ordinuje doktor J. Pintér?
Velmi by ste mi tym pomohli. Dakujem.
@andy1206 Dobry den on je v Bratislave. Zitavska 22a
@barborik333 dakujem velmi pekne
Dobry den,
Prosím Vás, nemáte náhodou e-mailovú adresu na Pána Pintéra?
Dakujem Vám vopred!
Prosim vas,len ma zaujala jedna vec. Ten Pinter vlastne kde a co studoval? Lebo jedine co sa o nom da najst je ... nic. Tak ma to zaujalo,lebo niekto tu pisal ze patolog,biochemik (co su dve uplne rozdielne zamerania a skoly). A jednoducho nikde to neviem najst. Tak len ci vie niekto nieco viac? Ci je teda MUDr.,alebo co je
Zdravim je tu niekto komu predpísali AQUA CDS 2 na vnútorné používanie kto to pouzíval nakolko to predpísali môjmu 9 ročnému synovi a ked otom čítam tak ma dorazaju veci o tej vode. No neide mi to do hlavy a zaujíma ma téma ci niekto to tu pil . Dakujem za každú správu a info otom.
@any17 zdravim, objednate sa, prve sedenie trva 1-2 hodiny, diagnostiku robi cez kameru, ma nejaky speci sofware na diagnostiku z tvare. Vzdy sa trafil a teda viem z inych zdrojov, kolko ho ten spas stal, takze tomu verim. Potom mu pocitac vypluje v podstate celu diagnostiku, kde mate problem, na za klade toho Vam odporuci dalsi liecebny postup. Byliny, preparaty, upravu stravy atd. V skrate vsetko, Vzdy mi pomohol, aj mojej rodine, poznam onko priprady, ktorym pomohol. Je to starsi pan, byvaly lekar, patolog, biochemik. Vela stastia
@evitka83 dobrý deň, chcem sa informovať teraz z odstupom času, ako vnímate pomoc od pána Pintera. Boli sme dnes, mám zmiešané pocity.
@pjana filter obyc brita a mam tuto flasku
https://mojaflaska.sk/objednavka?gclid=CjwKCAjw...
Do flasky davam bud vodu z brity alebo dojcensku
@adriannasvk prosim vas fľašku som nasla aj na alze myslite su vsetky ok? Tuto vasu ste podla coho vyberali. Dakujem
@adriannasvk prosim vas fľašku som nasla aj na alze myslite su vsetky ok? Tuto vasu ste podla coho vyberali. Dakujem
@dasenkadasenka ahoj. Ja som kúpila za 24€ na Allegro 👍
ahojte, chcem sa opytat ako u p. Pinter prebieha vyšetrenie, vraj ma nejaky scan pristroj? kolko u neho stoji vysetrenie prosim?
Ja by som poprosila mail alebo ako sa sa objednat dakujem. A lieči homeo alebo tradičnou čínskou medicínou alebo produktami Joalis alebo iba tou vodou destilovanou. Dakujem

@jonika Dobry den, prosim Vas pekne mate presnu adresu na p.Pintera v Bratislave? Dakujem!