icon

Jánoš Pintér - alternatívna medicína

evitka83
3. máj 2016

Ahojte, prosim ma niekto s tymto panom z poddunajskych buskupic referencie? "Zivotopis" ma posobivy ako byvala lekar, teraz robi alternativnu medicinu, tak by ma zaujimalo, ci aj naozaj niekomu pomohol a oplati sa k nemu ist?

Strana
z3
hana32
20. feb 2023

@jonika Dobry den, prosim Vas pekne mate presnu adresu na p.Pintera v Bratislave? Dakujem!

andy1206
10. apr 2023

Dobry vecer prajem.
mozem aj ja poprosit o presnu adresu, kde v Bratislave ordinuje doktor J. Pintér?
Velmi by ste mi tym pomohli. Dakujem.

barborik333
11. apr 2023

@andy1206 Dobry den on je v Bratislave. Zitavska 22a

andy1206
11. apr 2023

@barborik333 dakujem velmi pekne

ferno
2. jún 2023

Dobry den,
Prosím Vás, nemáte náhodou e-mailovú adresu na Pána Pintéra?
Dakujem Vám vopred!

andy1206
6. jún 2023

@ferno je mi luto, zial nemam na neho mail.

hana32
6. jún 2023

@ferno telefonne cislo nemoze byt?

andy1206
6. júl 2023

@hana32 dakujem, ciselko na nehomam a aj adresu 🙂

viera27
6. júl 2023

Prosim vas,len ma zaujala jedna vec. Ten Pinter vlastne kde a co studoval? Lebo jedine co sa o nom da najst je ... nic. Tak ma to zaujalo,lebo niekto tu pisal ze patolog,biochemik (co su dve uplne rozdielne zamerania a skoly). A jednoducho nikde to neviem najst. Tak len ci vie niekto nieco viac? Ci je teda MUDr.,alebo co je

pudmericka
17. nov 2023

Zdravim je tu niekto komu predpísali AQUA CDS 2 na vnútorné používanie kto to pouzíval nakolko to predpísali môjmu 9 ročnému synovi a ked otom čítam tak ma dorazaju veci o tej vode. No neide mi to do hlavy a zaujíma ma téma ci niekto to tu pil . Dakujem za každú správu a info otom.

marsilea23
Autor odpoveď zmazal
zlatbedn
21. jún 2025
@evitka83

@any17 zdravim, objednate sa, prve sedenie trva 1-2 hodiny, diagnostiku robi cez kameru, ma nejaky speci sofware na diagnostiku z tvare. Vzdy sa trafil a teda viem z inych zdrojov, kolko ho ten spas stal, takze tomu verim. Potom mu pocitac vypluje v podstate celu diagnostiku, kde mate problem, na za klade toho Vam odporuci dalsi liecebny postup. Byliny, preparaty, upravu stravy atd. V skrate vsetko, Vzdy mi pomohol, aj mojej rodine, poznam onko priprady, ktorym pomohol. Je to starsi pan, byvaly lekar, patolog, biochemik. Vela stastia

@evitka83 dobrý deň, chcem sa informovať teraz z odstupom času, ako vnímate pomoc od pána Pintera. Boli sme dnes, mám zmiešané pocity.

evitka83
autor
25. jún 2025
@zlatbedn

@evitka83 dobrý deň, chcem sa informovať teraz z odstupom času, ako vnímate pomoc od pána Pintera. Boli sme dnes, mám zmiešané pocity.

@zlatbedn chodim k nemu 10 rokov, ja som som spoko

evickac
25. jún 2025
@zlatbedn

@zlatbedn Dobry deň môžem vás poprosiť viac info?

zlatbedn
25. jún 2025
@evickac

@zlatbedn Dobry deň môžem vás poprosiť viac info?

@evickac jasné, kľudne mi cinknite zajtra 0911122622

dasenkadasenka
9. dec 2025
@adriannasvk

@pjana filter obyc brita a mam tuto flasku
https://mojaflaska.sk/objednavka?gclid=CjwKCAjw...
Do flasky davam bud vodu z brity alebo dojcensku

@adriannasvk prosim vas fľašku som nasla aj na alze myslite su vsetky ok? Tuto vasu ste podla coho vyberali. Dakujem

zlatbedn
9. dec 2025
@dasenkadasenka

@adriannasvk prosim vas fľašku som nasla aj na alze myslite su vsetky ok? Tuto vasu ste podla coho vyberali. Dakujem

@dasenkadasenka ahoj. Ja som kúpila za 24€ na Allegro 👍

patricia119
12. dec 2025

ahojte, chcem sa opytat ako u p. Pinter prebieha vyšetrenie, vraj ma nejaky scan pristroj? kolko u neho stoji vysetrenie prosim?

dasenkadasenka
13. dec 2025

Ja by som poprosila mail alebo ako sa sa objednat dakujem. A lieči homeo alebo tradičnou čínskou medicínou alebo produktami Joalis alebo iba tou vodou destilovanou. Dakujem

Strana
z3