Jazvy po odstránení znamienok
Ako dlho sa vám hojili? Ja som po zákroku už vyše 2mesiscov a sú veľmi škaredé. Určite zajtra budem volať, či sa mám prísť ukázať, ale zaujímajú ma vaše skúsenosti.
Moje sú červené, veľké škaredé fleky. Jedno je akoby naplnené hnisom. Pod kožou je to cele biele, ale vôbec to neboli, ani sa to nemení. Kamarátka hovorila, že je to normálne.
Po 2 m tak nemajú vyzerať a hnis už vôbec nie
Možno máš keloidne jazvy niekto má takú pokožku predispozicie.Mozes si dávať contractubex gel
Zrejme mas keloidne jazvy. Bud plastika alebo do menoty masirovat a trochu sa poddaju. No pekna jazva uz z toho nikdy nebude.
Ja si myslím, že to len vyzerá ako hnis, ale nie je to hnis. Proste pod tou kožou to je biele. Niektoré sú strašne tvrdé a vypukle. Ďakujem. Áno mam citlivú svetlu pokožku. Skúsim ten gél
Veď si pozri ako vyzerajú keloidne jazvy.Tvrde vypuklé a roztiahnuté, že vidíš každý stich sú keloidne
Ja mam hrozne keloidne jazvy po vybere 2 znamienok na chrbte...vyzera to horsie ako ked tam bolo znamienko 😭
Mňa j....ne....
A to som si priplacala za najdrahšieho chirurga v meste!!! Áno, podľa googlu sú to keloidne jazvy. No do riti 😱😭😡😡😡
To nikdy nezmizne? Ten gél ich len zjemní? Nejaká plastika? Ženy!!! Ved ja ich mam na prsiach, na krku, na bruchu,.... ak mi toto tak ostane tak mňa porazí
No, to nie je chyba chirurga...proste patologicke hojenie rany koze, moze ist aj o genetiku..je vysoka pravdepodobost, ze ak ti vyrezu keloid, vznikne znova...da sa skusit aj pichnut kortikoid do toho, vyhladaj kozneho lekara..
@sisa_s to je hrozné 😪 škoda, že som to nevedela skôr. Nedala by som si ich vybrať skoro všetky.
@sisa_s ďakujem

Mne sa pekne zahojili celkom aj rychlo. Pokial to mas naplnene hnisom,to nebude v poriadku