icon

Je autizmus dospelých spojený s agresivitou?

teleskop
20. jan 2023

prispevok s vymazanymi vulgarizmami...

riesim staznost na cloveka ktory ma castoval pred "dvoma" rokmi na ulici slovami ku... a dnes slovami "pi...". Majitel povedala ze mu moze dat pre mna hodinovu vypoved ale ze je autista, teraz mi je luto, a mam pocit ze sa musim nad to preniest, potom si uvedomim preco ma niekto po mne len tak kricat na ulici pi.., ku.., ked ho ani neregistrujem. Vidim, ze je postihnuty, mam ho dat vyhodit? Vraj uz boli podobne staznosti, par. Ked ma vidi, viditelne v nom spustam agresivitu, aj som sa mu vyhybala na metre, uz ma to nebavi, dnes sa nam stretla cesta a len tak mi do ucha povedal "pi." potom "kra.". Uz som sa mu zastavila, ze "volam policiu", tak skrotol ale nieco si hundral a siel prec. Myslite, ze autista toto robi a nechali by ste to tak?

Strana
z2
bessie12
25. jan 2023

@teleskop poznam zopar ludi s autizmom. Viem, ze ich spravanie moze byt nepredvidatelne, ale zatial som sa s agresiou este nestretla. Urcitym veciam mozno nechapu a potom su nastvani na cely svet, ked sa nieco deje. Ale to aj ludia, ktori nemaju tuto chorobu.

teleskop
autor
25. jan 2023

@bessie12 ja zacinam rozmyslat, ze autizmus mat nebude, aj moje kamaratky maju deti autistov a su v soku z tychto zazitkov...asi ho jeho majitel v praci diagnostikoval sam, to som sa tu chcela dozvediet..uz som sa aj tak rozhodla vdaka, nebudem cakat, ze mi niekto pleskne po hube 🙂

bessie12
25. jan 2023

@teleskop podla mna on ta nema rad z nejakeho dovodu. Ako sa hovori, ze vsetko zacina v hlave. Takze si myslim, ze on si nieco "nasiel" proti tebe co sa mu nepaci a potom sa sprava ako taky debil nevychovany a uraza ta. Urob tak, ako povazujes za vhodne 🙂

teleskop
autor
25. jan 2023

🙂

sisaka
25. jan 2023

@teleskop skús sa zamyslieť, prečo ťa ľudia častujú takymi nadávkami. V lete ožratý, teraz autista…. naozaj zvláštne

martinkaadominik
Autor odpoveď zmazal
teleskop
autor
17. mar 2023
jasomzabka
19. apr 2023

ano mam tuto skusenost aj ja, ja som zavolala policajtov a bol pokoj, preco sa mam nechat sikanovat od autistu???lebo je autista???

henka123123
19. apr 2023

Ak ma aj tiky moze mat touretov syndrom

Strana
z2