icon

Je bezpečné kombinovať Ibalgin a Sumamed?

24. dec 2024

Ahojte, beriem sumamed antibiotiká. Striedam si Ibalgin a Paralen. Teraz som čítala že Ibalgin a sumamed sa nemôže lebo môže poškodiť sluch? Ďakujem a čo teraz už od včera som to striedala 🙁 a je mi strašne zle mám zápal v hrdle, crp 88 sople hlava má boli nenormálne a ten Ibalgin mi aspoň uľavil od bolesti hlavy. Ešte beriem antihistaminiká to sa môže či aj tie vysadiť? Ďakujem

nynia
24. dec 2024

Ja som 2x brala ibalgin aj sumamed, na paracetamol som alergicka a sluch mi to neposkodilo

autor
24. dec 2024

@nynia ja som sa strašne zľakla teraz, pritom lekárka mi kázala striedať ako mi dávala sumamed 😟

koniarova
24. dec 2024

A kde si to čítala? To som ešte nepočula.

koniarova
24. dec 2024

Už to mám. Čo stresuješ?Veď je tam písané,že pri krátkodobom užívaní je riziko minimálne.

autor
24. dec 2024

@koniarova tak stresujem, 7 dní mi je totálne zle, lekárka mi včera po telefóne nasadila.lieky a to je všetko. Áno neviem kedy zaberu

koniarova
24. dec 2024

Takže len od včera to kombinuješ?

luccija
24. dec 2024

Nič nevysadzaj ani antihistaminiká.Aj si si robila Covid test?kamarátka teraz má a strašne bolesti hlavy, hrdla

autor
24. dec 2024

@luccija robila, pozitívna som siedmy deň, crp mi robili v dr.max a 88 včera tak som volala obvodnej a predpísala mi sumamed na tri dni. Vraj sa mi ku covidu niečo pridružilo podľa doktorky ale nie je málo iba tri dni antibiotiká? Mne je na umretie strašne som slabá nevydržím ani 10 minút stáť na nohách hrdlo strašne zapálené páli má ledva vypijem vodu jesť veľmi ťažko mi ide no ale aspoň dva litre vody a čaju pijem lebo viem že musím. Ale strašne mi je. Teplotu nemám čo sa čudujem na Tom crp vysokom ale mám zimnice nenormálne má trasie keď nemám v sebe lieky Paralen alebo ibalgin

autor
24. dec 2024

@koniarova áno od včera lebo od včera mám antibiotiká. Dnes som si dala druhé antibiotikum a zajtra posledná tabletka a vôbec nemám pocit že to prejde strašne mi je

koniarova
24. dec 2024

Neboj. Dobré to bude. Aj antibiotiká potrebujú trochu času. Uvidíš, že zajtra poobede sa to začne zlepšovať. Ja by som sa nebála tie 3 dní užívať ten Ibalgin, keď to zaberá. Alebo sa behni poradiť do lekárne. Držím ti palce. ❤️❤️❤️ Ja som chorá už druhý týždeň. Tiež som dnes dostala Sumamed. To sú dobré antibiotiká.

misienka123
24. dec 2024

manžel mal také .Atb su s postupným uvoľňovaním,preto stačia 3 tbl.
Ale na virusy sa atb nedávajú, pokiaľ viem