Je bezpečné užívať Stilnox a Fentanyl po operácii mozgu?
Zdravím vás. Dnes mi prvý krát lekár predpísal Stilnox kvôli nespavosti. Nemôžem v noci spať u dlhú dobu. Vyskúšala som Kventiax, no vyspím sa no ňom ale aj cez deň ďalej spím. Diazepam tiež, ale ten už mi nič nerobí,lebo ho beriem 12 rokov a je už závislosť - operácia mozgu z dôvodu krvácania do mozgu. A Ten FENTANYL beriem z dôvodu chronických bolestí chrbtice + aj operácia bola a taká je krivá za až...
A antidepresíva z dôvodu že som skončila na operačnom stole operácia mozgu ale 2x a život už nie je taký aký bol. Som invalid po úraze, Nedoslýchavosť na jedno ucho, nemôžem dýchať cez nos tak ako sa má, prepážky v nose sa mi poohynali aj preto idem s nosom na operáciu teraz a aj preto asi nemôžem v noci spať lebo dýcham cez ústa.
Ale prečo píšem je či môžem ten Stilnox.... mám obavy ako som čítala či leták alebo tu recenzie.
Chcem sa vyspať ale nie na úkor aby som si ublížila. Toto je najhoršie v noci nespím a cez deň dospávam.
Prosím 🙏 poraďte čo mám robiť a hlavne či brať Slilnox.
Ďakujem ☺️
@amajlik ahoj a chodis na algeziologicku ambulanciu? Ci kto ti predpisuje fentanyl? Lebo vies tie kombinacie liekov musi zvazit lekar ktory sa tomu rozumie aj ako by sa mohli toe lieky navzajom ovplyvnit...tu na fore si asi nikto nezoberie na zodpovednost aby ti poradil ci uzivat nejake lieky v tvojom stave. Ale teda myslim si, ze lekar co ti napisal stilnox pozna tvoj stav a nenapisal by ti ho keby to bolo nebezpecne. Mozno ho skus nebrat kazdu noc lebo tiez tam vznika zavislost.
@luteam áno chodím na Algeziologiu ale toto mi už predpísal obvodný lebo už nevedia čo mi dať. Skúšam všetko ale bojím sa...no uvidíme. Teraz som si polovicu vzala tak uvidíme.

@amajlik ahoj a chodis na algeziologicku ambulanciu? Ci kto ti predpisuje fentanyl? Lebo vies tie kombinacie liekov musi zvazit lekar ktory sa tomu rozumie aj ako by sa mohli toe lieky navzajom ovplyvnit...tu na fore si asi nikto nezoberie na zodpovednost aby ti poradil ci uzivat nejake lieky v tvojom stave. Ale teda myslim si, ze lekar co ti napisal stilnox pozna tvoj stav a nenapisal by ti ho keby to bolo nebezpecne. Mozno ho skus nebrat kazdu noc lebo tiez tam vznika zavislost.