Je bolesť pod pravým rebrom z chrbtice?
Dobrý deň.Trápim sa mesiac bolesťou chrbta a poslednú dobu cítim aj bolesť zatiaľ nie silnú pod pravým rebrom.Nieje to často len už neviem či to môžem mať z chrbtice.Je tu niekto kto mal podobný problém?Sono ma čaká len by som chcela vedieť či to niekto mal takto z chrbtice.Ďakujem
@lilianka28 čo ste mali zo žlčníkom?Je to také že,naozaj neviem pretože kvôli chrbtici som mala závrate a šumenie v uchu aj.
@mmonikam Kameň. Takže nakoniec mi pomohla len operácia.
@lilianka28 ja tiež tak isto. Ani som nevedela, že nejaký žlčník mám, len ten chrbát bolel pri lopatke. Len sila,.že žiadneho lekára nenapadlo,.že by to mohlo byť zo žlčníka
Ja mám také ako keby hrbolčeky stuhnuté svaly na chrbte a závrate a šumenie v uchu tak už neviem 🤷🏻♀️
@mmonikam Pýtaj si výmenný lístok na sono žlčníka. Tak to hneď buď vylúčia alebo potvrdia.
Mne tak na to prišli.
@lilianka28
@mmonikam dlho vas tam boli?
mna uz vyse 2 roky no stale ze chrbtica bo nezavisle od jedla.
na sone nic nevideli...
az teraz idem na CT
@bublinka1426 tiež vás bolí ako keby žlčník?Mňa nie celý deň len niekedy cez deň a začalo to tento týždeň.V stredu idem na sono ale už som ztoho celá nervózna.Máte problémy z chrbticou?
@lilianka28
@lilianka28 V stredu som už objednaná.Len už mám strach čo bude a dosť často mi ako keby škvrká v bruchu 🤦🏼♀️
@mmonikam to mas supetr takyto termin zu aj na sono sa dlho caka napis ako si dopadla
@bublinka1426 to áno ale aby som mala rýchlo termín musím si zaplatiť 35€ inak neviem koľko by som čakala na sono.
@mmonikam jasne vsak radsej zaplatit
@bublinka1426 tak sono v poriadku je to z chrbtice
@mmonikam to je lepsi pripad super 🍀

@mmonikam Presne takto mne začínali problémy so žlčníkom. Bolela ma LEN chrbtica. Vôbec ma vtedy nenapadlo, že by to mohol byť žlčník.