Je červené a bolestivé znamienko dôvod na obavy?
Ahojte
Mozno hlupa otazka. Ale mala som bielu vyrazku pre dboma dnami v znamienku, no ja som si myslela , ze tam je nejaka spina som opatrne akoby poskrabla ale vyrazka t abiela vysla von. No je ronuz druhy den co tam mam okolo cervene a na dotyk ma boli znamienko.
Volam dnwska na dermatologiu a objednam sa dat pozriet.. ale predsa , mozno je tu niekto, kto povie podla fotky ci vyzera zle ci nie … mozno je stale podtym vyrazka vnutorna

smer kozny. on ma specialny pristroj na toto. my nemame vestecke gule.
drzim palce
@balerina2025 ano idem dneska dakujem, teda ak sa dostanem dovnutra ak nie vypytam si termin
@balerina2025 ano idem dneska dakujem, teda ak sa dostanem dovnutra ak nie vypytam si termin
@melani19 urcite, neboj sa a dobre je to riesit takto pred letom lepsie ako v lete. drzim palce
Mne sa to znamienko nezdá nejaké zvláštne, vyzerá úplne normálne, ale tak pre vlastný klud by som zasla ku koznemu.
Vyzerá to tak, že sa ti urobila hnisava vyrážka rovno pod znamienkom, je tam predsa len narušena pigmentácie a štruktúra kože. Ty si si ju vyskrabla, takže začervenanie je primerane. Prebieha liečebný proces, veď tam bol hnis a škrabanie.
Kvitujem že chces riešiť kožnú, ale nečakaj že ťa zo berie hneď, nechceš predsa aby ti pozrela 1 ks, ale po celom tele a vo vlasoch, tak to chvíľu trvá.
A neboj sa, pár dní čakania ti rakovinu neprivolá.
@melani19 uvidíš, hlavne si to daj skontrolovať. Ja som takto stresovala so znamienkom minulé leto, našťastie bolo všetko v poriadku. Držím palce!
@gabika0825 Dakujem 🙂
@cacianka Dakujem, boli sme na pomle run a neskor som si vsimla, ze mam to az cierne ( ja ze zase mam kliesta , aj manzel si myslel) az potom si pozeram, ze ved ja tam mam znamienko len doteraz bola normalnej farby, preto som sa zlakla ze az tka ztmavlo. Nevedela som, ze mize aj kvoli vyrazke ztmavnut
@cacianka neviem ako u vas , ale u nas normalne ides rano zoberies cislo a ides na kontrolu znamienok kolko chces. Ja chodim inak kazdy rok po lete, hlavne co mam na pokozky hlavy.
@kristiii Dakujem, no dam si . Radsej pre istotu. Lepsie vediet ako stresovat znytocne
@gabika0825 Dakujem 🙂
@cacianka Dakujem, boli sme na pomle run a neskor som si vsimla, ze mam to az cierne ( ja ze zase mam kliesta , aj manzel si myslel) az potom si pozeram, ze ved ja tam mam znamienko len doteraz bola normalnej farby, preto som sa zlakla ze az tka ztmavlo. Nevedela som, ze mize aj kvoli vyrazke ztmavnut
@cacianka neviem ako u vas , ale u nas normalne ides rano zoberies cislo a ides na kontrolu znamienok kolko chces. Ja chodim inak kazdy rok po lete, hlavne co mam na pokozky hlavy.
@kristiii Dakujem, no dam si . Radsej pre istotu. Lepsie vediet ako stresovat znytocne
@melani19 tak to máš super, u nás sa objednáva, mrte pacientov, a to máme 4 lekárky/ambulancie
@melani19 tak to máš super, u nás sa objednáva, mrte pacientov, a to máme 4 lekárky/ambulancie
@cacianka tak jednu mame u nas aj sukromnu ale tam som volala a ze az 23 juna.. tu dneska sa pozriem lebo je poobede, len podla ludi, uz dneska len objednani ma. Nevadi pozriem sa, lebo kazdy rok je inak. Ak tak pockam do piatka a piatok pojdem hned skoro rano pre cislo a neskor zajdem ked budem na rade 🙂
@melani19 urcite, neboj sa a dobre je to riesit takto pred letom lepsie ako v lete. drzim palce
@gabika0825
@cacianka
@kristiii
@cacianka
@balerina2025
@balerina2025
Takto to vyzera na vecer . Dala som na to betadine troska, kedze stale ma to na dotyk boli. Kunkoznej ma objednali po doovolenke :D ale asi piatok pojdem k druhej, v ten den budem moct a sledujem zatial. Inak ma len okolo 1-2mm
@melani19 Ahoj môžem sa spýtať ako si dopadla s tým znamienkom?Mam podobný problém....riešim to aj sa trosku bojím...Za skorú odpoveď dakujem
@melani19 Ahoj môžem sa spýtať ako si dopadla s tým znamienkom?Mam podobný problém....riešim to aj sa trosku bojím...Za skorú odpoveď dakujem
@ivanocka83 ahoj vsetko v poriadku. Asi sa troska zapalilo , ale nastastie vsetko dobre
V iktorbi idem este na kontrolu
@ivanocka83 ahoj vsetko v poriadku. Asi sa troska zapalilo , ale nastastie vsetko dobre
V iktorbi idem este na kontrolu
@melani19 a nepovedala ti odstrániť?Mne povedala ako náhle je niečo so znamienkom treba ho odstrániť?Tak neviem
@melani19 a nepovedala ti odstrániť?Mne povedala ako náhle je niečo so znamienkom treba ho odstrániť?Tak neviem
@ivanocka83 niee
@ivanocka83 prave opak viem, nema sa hne dodstranovat. Ja ju mam peknu uz

smer kozny. on ma specialny pristroj na toto. my nemame vestecke gule.
drzim palce