Je Covid 19 len prehnaná chrípka alebo skutočné riziko?
Ahojte neviem či mam veriť abo si to len ľudia namyšlaju,že keď majú malú chrípku sú nachladení,kašlú tak si už myslia,že to majú Covid 19 a dávajú to na verejnosť,dneska dávali spravách,že cela škola je nakazená a už nosia aj rúška deti ani sa netestovali aby sa nepresvedčili že či to je Covid abo neje.....Podľa mňa je to obyčajná chrípka keď by to bol
Covid 19 tak bi už za alarmovali hygienici a už by dali na cele Slovensko opatrenie a nosili bi sme všetci rúška.....Aky mate názor ?....myslite,že to je len obyčajná chrípka???... Ake sú vaše názory??....
@stelly652 covid je aktualne dost rozšírený, ale berie sa ako chrípka..
Covid alebo chrípka, to je úplne jedno - viroza ako viroza
Teraz je v móde žltačka
Moj kolega ma prave covid, vratil sa z dovolenky v Grecku. Chory je ako doga, spuchnuty akoby ho ustipla vcela 🤷♀️ Mali sme online meeting, tak viem. Testoval sa, lebo to vyzaduje jeho dr.
Covid mám práve, len bolesti v krku, bolest hlavy, slabosť a stúpajúca, klesajúca horúčka už týždeň. Ukázal test.
@stelly652 "keď by to bol
Covid 19 tak bi už za alarmovali hygienici a už by dali na cele Slovensko opatrenie a nosili bi sme všetci rúška" z akého dôvodu? Časom zmutoval tak ako vedci predpokladali na ďaleko slabšiu verziu. Stačilo počkať namiesto "rúška dole" ktoré spôsobili tie zbytočné úmrtia oproti krajinám kde si dávali pozor a poriadne sa preočkovali nie ako u nás kde to Fico sabotoval.
Covid 19 tak bi už za alarmovali hygienici a už by dali na cele Slovensko opatrenie a nosili bi sme všetci rúška" z akého dôvodu? Časom zmutoval tak ako vedci predpokladali na ďaleko slabšiu verziu. Stačilo počkať namiesto "rúška dole" ktoré spôsobili tie zbytočné úmrtia oproti krajinám kde si dávali pozor a poriadne sa preočkovali nie ako u nás kde to Fico sabotoval.
@hiro presne tak
odhliadnuc od toho, co to je, je spravne si dat rusko. ja ked som chora alebo "len" kaslem davam si rusko ked vodim deti do institucii, v cakarnach, v obchodoch a je nas viac takych.
Tak to teraz nevolajú chrípkové prázdniny, ale covidove. A ako vieš, že sa netestovali?
Tak to teraz nevolajú chrípkové prázdniny, ale covidove. A ako vieš, že sa netestovali?
@kavasmliekom tak lebo nevidel som tam žiadne prísne opatrenie ani hygienikov na testovanie len deti,ktoré mali len rúška nič viac
@hiro wtf👽zbytocne umrtia kvoli "ruska dole"... Iste, keby kazdy mal to riedke platienko na hube, nezomrelo by ani obl. 300 ludi denne... Taky mlady a taky covidfanatik, 3davkovy❓💉💥🤣🔥
@hiro wtf👽zbytocne umrtia kvoli "ruska dole"... Iste, keby kazdy mal to riedke platienko na hube, nezomrelo by ani obl. 300 ludi denne... Taky mlady a taky covidfanatik, 3davkovy❓💉💥🤣🔥
@anonym_85f9a3 Tak to je. Na akcie rúška dole Fico vozil presvedčený starších náchylnejších ľudí ktorí mi verili, neočkovali sa a potom zomreli. Spôsobil tisícom ľudí smrť a je premiér.
@kavasmliekom tak lebo nevidel som tam žiadne prísne opatrenie ani hygienikov na testovanie len deti,ktoré mali len rúška nič viac
@stelly652 kde si nevidel? Mali ti prísť povedať, aby že testy boli pozitívne, hygienici sú na ceste? Nie je jedno, čo je to, či covid, alebo chrípka? Tak ci tak máš byť doma, alebo s rúškom.

Vymyslená vec. Je to chrípka, nachladnutie, nič viac