icon

Je Covid 19 len prehnaná chrípka alebo skutočné riziko?

stelly652
11. sep 2025

Ahojte neviem či mam veriť abo si to len ľudia namyšlaju,že keď majú malú chrípku sú nachladení,kašlú tak si už myslia,že to majú Covid 19 a dávajú to na verejnosť,dneska dávali spravách,že cela škola je nakazená a už nosia aj rúška deti ani sa netestovali aby sa nepresvedčili že či to je Covid abo neje.....Podľa mňa je to obyčajná chrípka keď by to bol
Covid 19 tak bi už za alarmovali hygienici a už by dali na cele Slovensko opatrenie a nosili bi sme všetci rúška.....Aky mate názor ?....myslite,že to je len obyčajná chrípka???... Ake sú vaše názory??....

Strana
z4
sisska96
11. sep 2025

Vymyslená vec. Je to chrípka, nachladnutie, nič viac

anonym_6c6a70
11. sep 2025

@stelly652 covid je aktualne dost rozšírený, ale berie sa ako chrípka..

stelly652
autor
11. sep 2025
@sisska96

@sisska96 no podľa mňa tiež nádcha neznamená,že to je už Covid 19 trošku prehnane

patka06
11. sep 2025

Covid alebo chrípka, to je úplne jedno - viroza ako viroza

stelly652
autor
11. sep 2025
@patka06

Covid alebo chrípka, to je úplne jedno - viroza ako viroza

@patka06 no viróza je celkom niečo ine narozdiel od Covid 19 s virózy sú hnačky,zvracanie,bolesti kĺbov a td...

patka06
11. sep 2025
@stelly652

@patka06 no viróza je celkom niečo ine narozdiel od Covid 19 s virózy sú hnačky,zvracanie,bolesti kĺbov a td...

@stelly652 viroza je každá choroba spôsobená vírusom - teda aj chrípka, aj kovid, samozrejme aj hnačky a zvracanie

viestta
11. sep 2025
@stelly652

@stelly652 viroza je aj chripka, aj covid, aj soplik, aj zltacka Kazda choroba sposobena vurusom je viroza

anonym_0ba4c4
11. sep 2025

Teraz je v móde žltačka

hiro
11. sep 2025
@sisska96

@sisska96 "Vymyslená vec" na ktorú zbytočne zomrelo u nás 20 tisíc ľudí... To nevymyslíš.

stelly652
autor
11. sep 2025
@patka06

@stelly652 viroza je každá choroba spôsobená vírusom - teda aj chrípka, aj kovid, samozrejme aj hnačky a zvracanie

@patka06 ja som mal virózu tak viem vtedy som hnáčkoval,krče v bruchu som mal a keď som mal Covid tak som zas bol cely zahlienený tak že som musel brať AD hrozne

stelly652
autor
11. sep 2025
@hiro

@sisska96 "Vymyslená vec" na ktorú zbytočne zomrelo u nás 20 tisíc ľudí... To nevymyslíš.

@hiro tak,tak máš pravdu

simsalabim
11. sep 2025

Moj kolega ma prave covid, vratil sa z dovolenky v Grecku. Chory je ako doga, spuchnuty akoby ho ustipla vcela 🤷‍♀️ Mali sme online meeting, tak viem. Testoval sa, lebo to vyzaduje jeho dr.

patka06
11. sep 2025
@stelly652

@patka06 ja som mal virózu tak viem vtedy som hnáčkoval,krče v bruchu som mal a keď som mal Covid tak som zas bol cely zahlienený tak že som musel brať AD hrozne

@stelly652 Viroza má príznaky podľa toho, aký vírus ju spôsobil

stelly652
autor
11. sep 2025
@patka06

@stelly652 Viroza má príznaky podľa toho, aký vírus ju spôsobil

@patka06 tak virózu môžeš chytiť aj s nejakého pokazeného jedla či???.....

anonym_b1a154
11. sep 2025

Covid mám práve, len bolesti v krku, bolest hlavy, slabosť a stúpajúca, klesajúca horúčka už týždeň. Ukázal test.

hiro
11. sep 2025

@stelly652 "keď by to bol
Covid 19 tak bi už za alarmovali hygienici a už by dali na cele Slovensko opatrenie a nosili bi sme všetci rúška" z akého dôvodu? Časom zmutoval tak ako vedci predpokladali na ďaleko slabšiu verziu. Stačilo počkať namiesto "rúška dole" ktoré spôsobili tie zbytočné úmrtia oproti krajinám kde si dávali pozor a poriadne sa preočkovali nie ako u nás kde to Fico sabotoval.

stelly652
autor
11. sep 2025
@hiro

Covid 19 tak bi už za alarmovali hygienici a už by dali na cele Slovensko opatrenie a nosili bi sme všetci rúška" z akého dôvodu? Časom zmutoval tak ako vedci predpokladali na ďaleko slabšiu verziu. Stačilo počkať namiesto "rúška dole" ktoré spôsobili tie zbytočné úmrtia oproti krajinám kde si dávali pozor a poriadne sa preočkovali nie ako u nás kde to Fico sabotoval.

@hiro presne tak

lija22
11. sep 2025

odhliadnuc od toho, co to je, je spravne si dat rusko. ja ked som chora alebo "len" kaslem davam si rusko ked vodim deti do institucii, v cakarnach, v obchodoch a je nas viac takych.

patka06
11. sep 2025
@stelly652

@patka06 tak virózu môžeš chytiť aj s nejakého pokazeného jedla či???.....

@stelly652 Samozrejme

Len tak pre info aj kiahne, či herpes sú vírusové ochorenie

kavasmliekom
11. sep 2025

Tak to teraz nevolajú chrípkové prázdniny, ale covidove. A ako vieš, že sa netestovali?

stelly652
autor
11. sep 2025
@kavasmliekom

Tak to teraz nevolajú chrípkové prázdniny, ale covidove. A ako vieš, že sa netestovali?

@kavasmliekom tak lebo nevidel som tam žiadne prísne opatrenie ani hygienikov na testovanie len deti,ktoré mali len rúška nič viac

bloger
11. sep 2025

@stelly652 Myslím si, že to rúško je na mieste vždy. Odhliadnúc od toho o aký vírus ide. Je to aj ohľaduplné voči okoliu

sisska96
11. sep 2025
@hiro

@hiro no určite na "covid". Aj na chrípku zomierajú staré choré ľudia

hiro
11. sep 2025
@sisska96

@hiro no určite na "covid". Aj na chrípku zomierajú staré choré ľudia

@sisska96 chrípka? Ďaleko vyššia preočkovanosť z tým nemá nič, však?

sisska96
11. sep 2025
@hiro

@sisska96 chrípka? Ďaleko vyššia preočkovanosť z tým nemá nič, však?

@hiro ešte stále niekto verí tomu? 😂 Ja som si už myslela že je koniec éry vymývanie mozgu kovidom

anonym_85f9a3
11. sep 2025
@hiro

@hiro wtf👽zbytocne umrtia kvoli "ruska dole"... Iste, keby kazdy mal to riedke platienko na hube, nezomrelo by ani obl. 300 ludi denne... Taky mlady a taky covidfanatik, 3davkovy❓💉💥🤣🔥

hiro
11. sep 2025
@sisska96

@hiro ešte stále niekto verí tomu? 😂 Ja som si už myslela že je koniec éry vymývanie mozgu kovidom

@sisska96 Čomu veriť? Mali ďaleko vyššiu preočkovanosť a ďaleko nižšiu nadúmrtnosť ako my.

hiro
11. sep 2025
@anonym_85f9a3

@hiro wtf👽zbytocne umrtia kvoli "ruska dole"... Iste, keby kazdy mal to riedke platienko na hube, nezomrelo by ani obl. 300 ludi denne... Taky mlady a taky covidfanatik, 3davkovy❓💉💥🤣🔥

@anonym_85f9a3 Tak to je. Na akcie rúška dole Fico vozil presvedčený starších náchylnejších ľudí ktorí mi verili, neočkovali sa a potom zomreli. Spôsobil tisícom ľudí smrť a je premiér.

kavasmliekom
11. sep 2025
@stelly652

@kavasmliekom tak lebo nevidel som tam žiadne prísne opatrenie ani hygienikov na testovanie len deti,ktoré mali len rúška nič viac

@stelly652 kde si nevidel? Mali ti prísť povedať, aby že testy boli pozitívne, hygienici sú na ceste? Nie je jedno, čo je to, či covid, alebo chrípka? Tak ci tak máš byť doma, alebo s rúškom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4