Je Covid 19 len prehnaná chrípka alebo skutočné riziko?
Ahojte neviem či mam veriť abo si to len ľudia namyšlaju,že keď majú malú chrípku sú nachladení,kašlú tak si už myslia,že to majú Covid 19 a dávajú to na verejnosť,dneska dávali spravách,že cela škola je nakazená a už nosia aj rúška deti ani sa netestovali aby sa nepresvedčili že či to je Covid abo neje.....Podľa mňa je to obyčajná chrípka keď by to bol
Covid 19 tak bi už za alarmovali hygienici a už by dali na cele Slovensko opatrenie a nosili bi sme všetci rúška.....Aky mate názor ?....myslite,že to je len obyčajná chrípka???... Ake sú vaše názory??....
Mala som veľmi blízkeho, ktorý tu už žiaľ nie je, náhle problémy po očkovaní
Relatívne mladý, zdravý, kvôli povolaniu zdravotný stav pravidelne kontrolovaný, mal žiaľ povinné očkovanie.
Nerozumiem tomuto prispevku, Covid je tu s nami a aj bude, tak ako niekto ma silnejsiu chripku, tak moze mat niekto aktualne opat silnejsi Covid, Covid sa da jednoducho diagnostikovat doma samodiagnostickym testom, clovek si ho spravi, vie, ze ho ma, hotovo. A? Co je na tom? Nerozumiem 🤷♀️ ano pokojne moze byt aktualne rozsirenejsi, rovnako ako v tomto obdobi byva aj chripka a ine respiracne ochorenia.
Akože, nestačilo vám? Prečo sa tu nikdy nikto neopýta na: aktuálny stav chrípky napr.?
Covid sa uz berie ako chripka a ano je zvysena chorobnost jednak z dovoleniek to prislo a plus pridke teplotne rozdiely
@anonym_85f9a3 Tak to je. Na akcie rúška dole Fico vozil presvedčený starších náchylnejších ľudí ktorí mi verili, neočkovali sa a potom zomreli. Spôsobil tisícom ľudí smrť a je premiér.
@hiro no za teba by sa nehambil ani Goebles a Zomri ta bralo vsetkymi desiatimi.... Nech Fico vytiahol 1000 penzistov na akciu Rruska dole... ty viess, kolko ich ore tento vylet zomrelo, ved valis nezmysli, co ked prezili, lebo sa nedali ofajzerovat, az ked igyot slubil 300 za💉❓moji susedia 80+ona do 2 tyzdnov pad na tvar, on IM, ich dcera, ktora neustala tlak na ministerstve.... "to co si vy dedincania o sebe myslite.... (ja riskujem zivot, budes pekne aj ty opichana)) dostala zapal v prse, dost osklivy na 2 den... Nesuvusi.... Iba zapal, keby sa nedala,💉 tak by zomrela, blablablakrakrakra, 🦇🦇🦇
Kedy ľudia pochopia ze covid je úplne iný na pocit ako chrípka? Kto mal obe vie si to veľmi dobre porovnať 🤦♀️ dnes sa to už berie za jedno samozrejme. Čo sa liečby týka. Nie je karanténa atď. Ale na pocit to nie je jedno a to isté ochorenie
zial, tie samotesty su uplne o nicom...manzel si kupil 5, otestoval sa 4, 2 pozit, 2 negativne...5. ani nerobil.a naco sa testovat? co sa inak lieci chripka a inak covid???
Kedy ľudia pochopia ze covid je úplne iný na pocit ako chrípka? Kto mal obe vie si to veľmi dobre porovnať 🤦♀️ dnes sa to už berie za jedno samozrejme. Čo sa liečby týka. Nie je karanténa atď. Ale na pocit to nie je jedno a to isté ochorenie
@sszuzu8 ja som teda mala obe a rozdiel som veru nepociťovala. Aj pri chrípke sa mi stávalo, že som dočasne stratila čuch a chuť, k tomu teploty a únava. Kebyže nepotrebujem potvrdenie o prekonaní, tak by som diagnostiku ani neriešila
@sszuzu8 no ja som si to odskákal prvý Covid viem čo to je biť cely zahlienený a pritom mi ešte zle lieky predpísal že sa mi ťažko vykašliavali hlieny von tak mi musel zmeniť na AD
@hiro no za teba by sa nehambil ani Goebles a Zomri ta bralo vsetkymi desiatimi.... Nech Fico vytiahol 1000 penzistov na akciu Rruska dole... ty viess, kolko ich ore tento vylet zomrelo, ved valis nezmysli, co ked prezili, lebo sa nedali ofajzerovat, az ked igyot slubil 300 za💉❓moji susedia 80+ona do 2 tyzdnov pad na tvar, on IM, ich dcera, ktora neustala tlak na ministerstve.... "to co si vy dedincania o sebe myslite.... (ja riskujem zivot, budes pekne aj ty opichana)) dostala zapal v prse, dost osklivy na 2 den... Nesuvusi.... Iba zapal, keby sa nedala,💉 tak by zomrela, blablablakrakrakra, 🦇🦇🦇
@anonym_85f9a3 Celkom to neviem dobre prečítať ale nebolo by niečo k téme že krajiny ktoré mali zo 90% zaočkovanosť 3 dávkami mali nižšiu úmrtnosť ako naša krajina ktorá sa očkovala podpriemerne?
zial, tie samotesty su uplne o nicom...manzel si kupil 5, otestoval sa 4, 2 pozit, 2 negativne...5. ani nerobil.a naco sa testovat? co sa inak lieci chripka a inak covid???
@anonym_740d4a a jeden krat bol tehotny🤣
@sszuzu8 no ja som si to odskákal prvý Covid viem čo to je biť cely zahlienený a pritom mi ešte zle lieky predpísal že sa mi ťažko vykašliavali hlieny von tak mi musel zmeniť na AD
@stelly652 hlavne tie bolesti tela to je úplne iná bolesť keď "láme" všetky kosti. Mala som aj chrípku 3 týždne som ležala v bolestiach v 2019,, prvýkrát chrípka, covid som mala na 2x rozdiel bol citeľný. Keď som prišla k Dr spýtal sa ma ako sa cítim povedala som ze ako pri covide spred dvoch rokoch vysmial ma kým neurobil test.. Zevraj už covid nie je. No je... Aj bude.. S dcérami mame taky rituál ze každý rok ho odniekiaľ prinesieme na striedačku raz jedna raz druhá raz tretia. 🤣🙉🤦♀️
@hiro wtf👽zbytocne umrtia kvoli "ruska dole"... Iste, keby kazdy mal to riedke platienko na hube, nezomrelo by ani obl. 300 ludi denne... Taky mlady a taky covidfanatik, 3davkovy❓💉💥🤣🔥
@anonym_85f9a3 anhola prečo zrazu vypisuješ anonymne?
@sisska96 a tebe kto s čím vymyl mozog? aj ked to tuším, podla tých hoaxov, co tu vypustas 😁
@anonym_cb785c všimni si jej komentare aj v iných témach, ona je extrémne blba ešte aj na modrokonikovske štandardy …
@stelly652 hlavne tie bolesti tela to je úplne iná bolesť keď "láme" všetky kosti. Mala som aj chrípku 3 týždne som ležala v bolestiach v 2019,, prvýkrát chrípka, covid som mala na 2x rozdiel bol citeľný. Keď som prišla k Dr spýtal sa ma ako sa cítim povedala som ze ako pri covide spred dvoch rokoch vysmial ma kým neurobil test.. Zevraj už covid nie je. No je... Aj bude.. S dcérami mame taky rituál ze každý rok ho odniekiaľ prinesieme na striedačku raz jedna raz druhá raz tretia. 🤣🙉🤦♀️
@sszuzu8 to ti verím viem čo to je a brala si tiež tie AD také iste ktoré ja som užíval?..MEDOCLAV či iné si mala
ešte raz MEDOCLAV ATB som bral už sme v obraze
Mala som v zivote covid 5x (5x potvrdeny testom, mozno bol aj viackrat, ale netestovala som). Zakazdym iny priebeh. A raz tak, ze som nemohla lezat, dychat, spala som v polosede, bolelo ma cele telo, kazda jedna bunka, vykasliavala som cierne hlieny a myslela som, ze nadisla posledna hodina. Tyzdne som sa z toho nedokazala spamatat. To iste sa mi stalo s chripkou. Mala som ju velakrat. Ale 2x som ju mala taku, ze som myslela, ze umriem.
Ano, covid je respiracna choroba. Ale ako kazda choroba, je to loteria. Mozes mat lahky priebeh len so soplikom, ale mozes mat aj tazky so zapalom pluc. Rovnako ako na covid, tak aj na chripku sa da zomriet alebo z nich moze mat clovek celozivotne nasledky.
Mala som v zivote covid 5x (5x potvrdeny testom, mozno bol aj viackrat, ale netestovala som). Zakazdym iny priebeh. A raz tak, ze som nemohla lezat, dychat, spala som v polosede, bolelo ma cele telo, kazda jedna bunka, vykasliavala som cierne hlieny a myslela som, ze nadisla posledna hodina. Tyzdne som sa z toho nedokazala spamatat. To iste sa mi stalo s chripkou. Mala som ju velakrat. Ale 2x som ju mala taku, ze som myslela, ze umriem.
Ano, covid je respiracna choroba. Ale ako kazda choroba, je to loteria. Mozes mat lahky priebeh len so soplikom, ale mozes mat aj tazky so zapalom pluc. Rovnako ako na covid, tak aj na chripku sa da zomriet alebo z nich moze mat clovek celozivotne nasledky.
@diewcatqoo to ti verím ja som bol tiež cely zahlienený nemohol som sa poriadne nadýchnuť spať som tiež nemohol ja som vykašliaval zas žlto zelene hlieny no dačo hrozne to bolo a keď bol lokdaun všetko pozatvárané neboli žiadne obchody otvorene
Mala som veľmi blízkeho, ktorý tu už žiaľ nie je, náhle problémy po očkovaní
Relatívne mladý, zdravý, kvôli povolaniu zdravotný stav pravidelne kontrolovaný, mal žiaľ povinné očkovanie.
@anonym_b7ae11 prepáčte, pri všetkej úcte vás prispevok nepôsobí dôveryhodne - najmä keďže je anonymný

@hiro wtf👽zbytocne umrtia kvoli "ruska dole"... Iste, keby kazdy mal to riedke platienko na hube, nezomrelo by ani obl. 300 ludi denne... Taky mlady a taky covidfanatik, 3davkovy❓💉💥🤣🔥
@anonym_85f9a3 Ja to len nechápem čo to neočkovaní vkuse riešia. Ja už ani neviem že covid bol. Fico zostal nepotrestaný ale tak to už býva u politikov, neriešim. Vadí mi že škodí Slovensku teraz.