icon

Je Covid 19 len prehnaná chrípka alebo skutočné riziko?

stelly652
11. sep 2025

Ahojte neviem či mam veriť abo si to len ľudia namyšlaju,že keď majú malú chrípku sú nachladení,kašlú tak si už myslia,že to majú Covid 19 a dávajú to na verejnosť,dneska dávali spravách,že cela škola je nakazená a už nosia aj rúška deti ani sa netestovali aby sa nepresvedčili že či to je Covid abo neje.....Podľa mňa je to obyčajná chrípka keď by to bol
Covid 19 tak bi už za alarmovali hygienici a už by dali na cele Slovensko opatrenie a nosili bi sme všetci rúška.....Aky mate názor ?....myslite,že to je len obyčajná chrípka???... Ake sú vaše názory??....

Strana
z4
bonboniera
12. sep 2025
@anonym_edc6a7

@sisska96 na teba fakt sedí príspevok od @bonboniera zo včera z 22,13. Dokonale

@anonym_edc6a7 ona zlata ešte píše o vymývani mozgu, ale to by nejaký musela mať najprv 🥲

anonym_edc6a7
12. sep 2025
@bonboniera

@anonym_edc6a7 ona zlata ešte píše o vymývani mozgu, ale to by nejaký musela mať najprv 🥲

@bonboniera 😂😂😂

ingrid56
14. sep 2025

@stelly652 ja ho práve mám a teda nieje to len nejaká chrípočka .... cítim sa fakt mizerne , to ako ma bolelo aj otvorenie očí bolo strašné a zrýchlený srdcový tep bol strop.... modlite sa aby vás všetkých obišiel a mali ste IBA chrípku , lebo chrípka je s covidom na porovnanie trošku iný level 🙏

truhlikvseved
17. sep 2025

@stelly652 Moze byt covid. Ale virus uz tak zmutoval tolko krat ze je na urovni chripky. Takze nikdo nebude alarmovat. Najhorsia bola prva vlna a potom to uz bol taky nafuknuta medialna tema

anonym_edc6a7
20. sep 2025
@ingrid56

@stelly652 ja ho práve mám a teda nieje to len nejaká chrípočka .... cítim sa fakt mizerne , to ako ma bolelo aj otvorenie očí bolo strašné a zrýchlený srdcový tep bol strop.... modlite sa aby vás všetkých obišiel a mali ste IBA chrípku , lebo chrípka je s covidom na porovnanie trošku iný level 🙏

@ingrid56 skoré uzdravenie

Strana
z4