Je hrčka na líci dôvod na obavy?
Ešte minuly rok keď som sa večer kremovala som si nahmatala gulicku na pravom líci ,najprv som myslela že je to v ďasne keďže som ju nemohla z druhej strany (z vnútra ust) chytiť a dnes sa mi to podarilo
Zistila som že je v líci
Hrčka sa dost pohybuje,neboli iba keď sa s ňou už dlho “hram” a stlacam ju
Môže ísť o podkožný tuk? Alebo sa mám báť ?
@janullienka111 stačil obvodný alebo ste hneď išli na kožné ?
Viete nechce sa mi čakať aj tu aj tu
Dobrý večer, ja som bola na preventívnej prehliadke a myslela som si, že je to afty. On mi to pozrel a hneď mi povedal,ze je to upchatá slinna žľaza. Že to rastie a treba to vybrať. Robil mi to laserom a mala som jeden steh v puse.
@janullienka111 aha ďakujem ale ja asi skôr vyhľadať kožného lekára keďže viem že pri obvodom by sa to ťahalo dlho
Drzim palce 👍👍👍👍
Dobrý deň. Prosim oko to dopadlo s tou hrckou? Mam presne to co vy. Obavam sa ze co to je 😥
@antonia4444 nebola som nikde nakoniec
Hrčka sa nezväčšujú je stále rovnaká neboli neobmedzuje má
Dobrý večer, ja som bola na preventívnej prehliadke a myslela som si, že je to afty. On mi to pozrel a hneď mi povedal,ze je to upchatá slinna žľaza. Že to rastie a treba to vybrať. Robil mi to laserom a mala som jeden steh v puse.
@janullienka111 dobrý deň môžem sa spýtať ktorý lekár vám to povedal a hneď aj spravil? Ja sa s tým trápim ale nikto mi nevie povedať čo to je. Čiže by som za ním šla aj na kraj sveta

Dobrý den, ja som to tiež mala upchatá slinna žľaza. Aspoň ja som to mala tak. Pekný vecer