Je kývajúci sa zlomený zub vážny problém?
Dobrý večer, dnes som zistila ze sa mi kyva zub. Mam z neho zlomené myslíte že to môže byť niečo vazne?
Nieeee, čakaj pár dní, pokiaľ opuchneš. Najlepšie do víkendu. A potom sem napíš, že čo máš robiť.
@anonym_autor to nemame ako vediet. smer zubar. zub je zivy ci mrtvy?
niektore zuby sa vedia zachranit korunkou napriklad.
No nic ist k zubárovi a povie ti co s tym, mužovi sa odlomilo v lete a aj sa mu kyval tak mu dal implantát.Zubar si s tym poradí
Nieeee, čakaj pár dní, pokiaľ opuchneš. Najlepšie do víkendu. A potom sem napíš, že čo máš robiť.
@anonym_458ee2 prečo by som mala opuchnut? Ten zub mam zlomený dlhšie a to kyvanie (opuch) no neviem to by už opuchlo .. podľa mňa sa kyva dlhšie len dnes som si to všimla..
No nic ist k zubárovi a povie ti co s tym, mužovi sa odlomilo v lete a aj sa mu kyval tak mu dal implantát.Zubar si s tym poradí
@nikha2809 ďakujem pekne.. bohužiaľ nemám kde dat deti .. ale v decembri idem s deťmi na kontrolu preventívnu tak sa opýtam
@anonym_458ee2 prečo by som mala opuchnut? Ten zub mam zlomený dlhšie a to kyvanie (opuch) no neviem to by už opuchlo .. podľa mňa sa kyva dlhšie len dnes som si to všimla..
@anonym_autor tebe fakt nedopína, že zdravý zub sa neláme a nekýva? Máš ho mŕtvy, alebo je na ňom niečo iné, čo spôsobuje problémy.
@nikha2809 ďakujem pekne.. bohužiaľ nemám kde dat deti .. ale v decembri idem s deťmi na kontrolu preventívnu tak sa opýtam
@anonym_autor bože to je taka výhovorka, somnou bol aj dvojročný ked som potrebovala ist a muž bol v práci.Zas netrvá to hodinu a urcite ti to nespraví hneď, najprv len zisti aký máš s tym zubom problem a podla toho asi vytrhne alebo navrhne iné moznosti
dcere sa tak zlomil zub a o tyzden dostala zapal okosnice - skoncila v nemocnici.... ale teda my sme to hned riesili so zubarom, aj tak sme tomu nezabranili
chod k Dr. Kladivo
Treba RTG, posúdiť stupeň kyvavosti, či je odhalená dreň, skúška vitality - určite odporúčam návštevu zubného lekára
Treba RTG, posúdiť stupeň kyvavosti, či je odhalená dreň, skúška vitality - určite odporúčam návštevu zubného lekára
@stromcek23 bol robený rtg hneď na druhý deň, tento týždeň idem k zubárovi tak uvidíme co povie

nie, len je to na vytrhnutie. otázka pár minút.