icon

Je lepšie dať antibiotiká pred alebo po jedle?

22. máj 2022

Prosim ak mate niekto osobnu skusenost, antibiotika je lepsie jest pred jedlom alebo po jedle?

martinka13
22. máj 2022

Po jedle. Kvôli žalúdku.

eliska105
22. máj 2022

Podla toho ake mas

autor
22. máj 2022

@eliska105 mam Biseptol

katie253
22. máj 2022

V pribalovom letáku musí byť uvedené, ako sa majú užívať.

ukulela
22. máj 2022

A hlavne biseptol sa tusim nesmie s mliekom.... citaj letak

autor
22. máj 2022

letak aj s krabicou som uz bohuzial vyhodila, omylom. preto sa pytam tu, ci si niekto nahodou nepamata

katie253
22. máj 2022

Pribalovy leták nájdeš aj na googli, určite

biankaaaa
22. máj 2022

Prívalové letáky sa dajú nájsť online na adc.sk

lalenka33
22. máj 2022

Pri Biseptole nieje vyslovene určené, či pred alebo po jedle. Pokiaľ nemáš problém so žalúdkom, tak je to jedno. Ber tak, ako tebe vyhovuje. Pri Biseptole nepiť žiadne ovocné šťavy a pozor na slnko. Mlieko nieje vyslovene problém pri Biseptole. Len ovocné šťavy a vit.C.

sunshine_18
22. máj 2022

Tak ako píše @lalenka33..no podľa mňa skor pozor aj na tie mliečne výrobky

autor
22. máj 2022

@lalenka33 aha dakujem 🙂 a preco nemozem stavu a vitamin c? lebo ho uzivam kazdy den. teraz jem vela jahod, je to problem?
hej vedela som, ze je aj stranka s pribalovymi letakmi, len som si nevedela spomenut jej nazov 😀

sojorez
22. máj 2022

Mne lekarnik odporucal hodinu po jedle. Ze je to dvojkombinacia a byva tazka na zaludok. Nesmies nic kysle a vynechat i mliecne vyrobky. Nesmies na slnko.

lalenka33
22. máj 2022

Jahody problém niesú. Problém sú ovocné šťavy a hlavne citrusi a vit.c kvôli zvýšenej kyslosti moču. Biseptol má dosť časté nežiadúce účinky a kopec ľudí má naňho alergiu. Vit. C určite vysaď na dobu kým budeš užívať Biseptol. Mlieko a mliečne výrobky pri Biseptole riešiť nemusíš. To je zakázané pri tetracyklinoch a ciprofloxacíne.