Je lepšie dať antibiotiká pred alebo po jedle?
Prosim ak mate niekto osobnu skusenost, antibiotika je lepsie jest pred jedlom alebo po jedle?
Podla toho ake mas
@eliska105 mam Biseptol
V pribalovom letáku musí byť uvedené, ako sa majú užívať.
A hlavne biseptol sa tusim nesmie s mliekom.... citaj letak
letak aj s krabicou som uz bohuzial vyhodila, omylom. preto sa pytam tu, ci si niekto nahodou nepamata
Pribalovy leták nájdeš aj na googli, určite
Prívalové letáky sa dajú nájsť online na adc.sk
Pri Biseptole nieje vyslovene určené, či pred alebo po jedle. Pokiaľ nemáš problém so žalúdkom, tak je to jedno. Ber tak, ako tebe vyhovuje. Pri Biseptole nepiť žiadne ovocné šťavy a pozor na slnko. Mlieko nieje vyslovene problém pri Biseptole. Len ovocné šťavy a vit.C.
Tak ako píše @lalenka33..no podľa mňa skor pozor aj na tie mliečne výrobky
@lalenka33 aha dakujem 🙂 a preco nemozem stavu a vitamin c? lebo ho uzivam kazdy den. teraz jem vela jahod, je to problem?
hej vedela som, ze je aj stranka s pribalovymi letakmi, len som si nevedela spomenut jej nazov 😀
Mne lekarnik odporucal hodinu po jedle. Ze je to dvojkombinacia a byva tazka na zaludok. Nesmies nic kysle a vynechat i mliecne vyrobky. Nesmies na slnko.
Jahody problém niesú. Problém sú ovocné šťavy a hlavne citrusi a vit.c kvôli zvýšenej kyslosti moču. Biseptol má dosť časté nežiadúce účinky a kopec ľudí má naňho alergiu. Vit. C určite vysaď na dobu kým budeš užívať Biseptol. Mlieko a mliečne výrobky pri Biseptole riešiť nemusíš. To je zakázané pri tetracyklinoch a ciprofloxacíne.

Po jedle. Kvôli žalúdku.