icon

Je možná kolonoskopia bez sprievodu?

27. sep 2025

Dá sa ísť na toto vyšetrenie bez sprievodu?

Strana
z2
pribinak
27. sep 2025

@anonym_autor jasne, domov si zober taxík

anonym_daafd0
27. sep 2025

@anonym_autor Jasné muž chodí sám autom a ja idem onedlho a tiež sama.

marhulka13
27. sep 2025

@anonym_autor v pohode.

anonym_4d2ff9
27. sep 2025

Išla som sama , úplne v pohode, ale nemala som žiadnu sedáciu, ak pôjdeš pod sedáciou tak si zabezpec odvoz.

autor
27. sep 2025
@pribinak

@anonym_autor jasne, domov si zober taxík

@pribinak to si môžem zobrať aj sprievod. Vyjde ma to lacnejšie. Nežijem v tom meste. Myslela som, že či to zvládnem odsoferovat sama domov 15km

autor
27. sep 2025
@anonym_4d2ff9

Išla som sama , úplne v pohode, ale nemala som žiadnu sedáciu, ak pôjdeš pod sedáciou tak si zabezpec odvoz.

@anonym_4d2ff9 to práve neviem či mi niečo pichne.. ešte som nebola..

pribinak
27. sep 2025
@anonym_autor

@pribinak to si môžem zobrať aj sprievod. Vyjde ma to lacnejšie. Nežijem v tom meste. Myslela som, že či to zvládnem odsoferovat sama domov 15km

@anonym_autor ideš 1x….nikto z nás nemá doma vestecku gulu aby vopred vedel čo to s tebou urobí …nikto je úplne KO a niekto skáče ako srna

pribinak
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jaj a po injekcii sa ani nemá šoférovať

autor
27. sep 2025
@pribinak

@anonym_autor jaj a po injekcii sa ani nemá šoférovať

@pribinak chcela som ísť sama, ale zoberiem teda doprovod... Najradšej by som šla sama.. Nepotrebujem, aby ste mali vestecku guľu. Pýtala som sa či sa to dá zvládnuť sama, bez sprievodu, s odmietnutím oblbovaku. Ale teda, nebudem to riskovať. 🙄

marhulka13
27. sep 2025
@anonym_autor

@pribinak chcela som ísť sama, ale zoberiem teda doprovod... Najradšej by som šla sama.. Nepotrebujem, aby ste mali vestecku guľu. Pýtala som sa či sa to dá zvládnuť sama, bez sprievodu, s odmietnutím oblbovaku. Ale teda, nebudem to riskovať. 🙄

@anonym_autor ono veľmi záleží, cibto zvladnes bez oblbovaku. Ja som tým presla hladko, no nie každý má to šťastie. Preto už chodím sama, lebo viem, že je to v pohode.

ivik4
27. sep 2025

No tak ja som bola len raz bez nicoho a po 3 minutach to museli ukoncit co som tak vrieskala jak nikdy. A to som si bolesti v zivote zazila vela . Ale ja mam problemy. Odvtedy chodim uspata
Skus zavolat ci Ti nieco aspon pichnu alebo nie. U nas ked nieco pichnu, mal by si mat sprievod vzdy

autor
27. sep 2025
@ivik4

No tak ja som bola len raz bez nicoho a po 3 minutach to museli ukoncit co som tak vrieskala jak nikdy. A to som si bolesti v zivote zazila vela . Ale ja mam problemy. Odvtedy chodim uspata
Skus zavolat ci Ti nieco aspon pichnu alebo nie. U nas ked nieco pichnu, mal by si mat sprievod vzdy

@marhulka13
@ivik4 ďakujem za info. Zoberiem sprievod, lebo neviem ako to budem znášať. Keďže som to ešte nezažila. Nepodcenim to. Ďakujem

anonym_90d3d2
27. sep 2025

jasne bezne chodim sama a potom dam 20 minut prechadzku aby sa uvolnil vzduch a idem spat do prace
chodievam na koloskopiu pravidelne

guudy
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak nebudes mat doprovod, ziadny oblbovak ti dat nemozu

autor
27. sep 2025
@guudy

@anonym_autor ak nebudes mat doprovod, ziadny oblbovak ti dat nemozu

@guudy otázka znie, či bez neho zvládnem vyšetrenie a nepremrham svoj čas a termín u lekára..?

anos18
27. sep 2025
@anonym_autor

@guudy otázka znie, či bez neho zvládnem vyšetrenie a nepremrham svoj čas a termín u lekára..?

@anonym_autor ja som bola dvakrát, nevedela som si zabezpečiť doprovod kvôli chorobe, tak som šla sama. Zvládla som bez injekcie. Záleží, v akom stave sú čreva, ja som nepociťovala nejaké veľké bolesti pri vyšetrení.

guudy
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na to ti nikto neodpovie🤷🏼‍♀️
Vacsina ludi vysetrenie zvladne, ale su aj ludia, ktori nie. Zavisi od sikovnosti lekara a najma od tvaru tvojho creva. Tam ti nikto z nas nevidi🤭

hugigugin
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor išla som po kolone na nákup a šoférovala som 35km domov. Bola som sama. Odsedela som tam 2 hodiny na posteli a išla pa.

autor
27. sep 2025
@anos18

@anonym_autor ja som bola dvakrát, nevedela som si zabezpečiť doprovod kvôli chorobe, tak som šla sama. Zvládla som bez injekcie. Záleží, v akom stave sú čreva, ja som nepociťovala nejaké veľké bolesti pri vyšetrení.

@hugigugin
@anos18 rozhodla som sa, že to risknem sama. Keď nevydá, pôjdem ešte raz.

lindus_esterka
27. sep 2025

Zalezi aj, kam ides. Pokial si davas oblbovaky (analgosedaciu alebo narkozu) tak niekde ti ich nepodaju, pokial prides bez doprovodu. Bez oblbovaku mozes prist sama

anonym_cfb923
27. sep 2025

Ja som bola x krat v troch roznych ambulanciach. Vsade bol priebeh vysetrenia iny. 2x mi nafukovali crevo vzduchom, z toho len raz mi dali injekciu. Ale pamatam si vsetko, musela som spolupracovat. Bez nafuku mi dali taku injekciu, ze som nic nepamatala este pol hod po vysetreni a velmi sa mi chcelo spat. Jeden pacient zaspal po vysetreni v cakarni. S takou inj riadit auto nemozes, ani keby si chcela. Spanok ta premoze.

napetra
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Bez oblbovacej injekcie to zvládneš sama. Ja som bola už viackrát a vždy sama.
S oblbovakom by si nemala šoférovať.

vorkola
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

elenajezova
28. sep 2025

Ale ak budú dávať nejaké uspávanie, tak vtedy nie. Musí byť sprievodca.

bg92
28. sep 2025

Ak prides sama sedaciu TI NEPODAJU. Nemozu, sprievod musi za teba potom aj podpisat papiere. Ci tam sprievod je a caka ta v cakarni si overuju vopred.
Ak ides 1x neriskuj prist bez sprievodu, co ak kvoli bolesti nebudes vediet pokracovat? Ides 1x tak nevies ako to tam mas pokrutene a ako lahko to bude priechodne.

mishka81
28. sep 2025

U nás sestrička rovno už v čakárni zisťuje ci máš aj sprievod. Bez toho nedajú "oblbovak". Neriskuj a maj sprievod.

autor
29. sep 2025

Takže mám to za sebou. Zvládla som to bez injekcie, robili mi aj zákrok, ale domov by som neodsoferovala. Už mi je fajn. 🙂

marhulka13
29. sep 2025
@anonym_autor

Takže mám to za sebou. Zvládla som to bez injekcie, robili mi aj zákrok, ale domov by som neodsoferovala. Už mi je fajn. 🙂

@anonym_autor super, ze to máš za sebou, nech ti je stále už len lepšie

autor
29. sep 2025
@marhulka13

@anonym_autor super, ze to máš za sebou, nech ti je stále už len lepšie

@marhulka13 ďakujem. ♥️

mishka81
29. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja by to bez injekcie veru nedala. Ale super teda 🙂

Strana
z2