Je možné ísť na MRI aj do iného mesta?
Ahojte, mesiac mam silne bolesti chbrta, som seknuta. Dostala som ziadanku, ale v Ke ma vedia objednat na koniec oktobra, v ostatnych nemockach v KE nov/december. Viem skusit Presov ?
samozrejme áno, výber je na tebe či ti vzdialenosť nerobí problém.
Jasne, nie vsetky MRI sa robia na kazdom pracovisku napriklad, nikoho nezaujima odkial si prisla, chvalabohu. Moj rekord bol, ked som po dlhych cakankach v rodnom meste, zavolala do Ruzomberka, kedy maju volne a oni: hmmm, zajtra by ste mohli? Aj ked cesta cez pol Slovenska, ale stalo to za to 🙂
@dorottka volala som do Presova a nevezmu ma, lebo beru ludi len z PO kraja, su pretazeni:( napada mi najblizsie este BJ
a čo Trebišov, Michalovce? skús aj tam zavolať
Keď ti to súri zaplat si sukromne pracovisko
@viestta a nevies kde v KE su sukromne ?
Nie, neviem
Môžeš ísť kam chceš. Nemajú právo ta odmietnuť. Kľudne môžeš ísť aj do BA.
@pinkgirl skusim 🙂 som zvedava
@dorottka to bolo teraz niekedy ?
Ano, nedavno. Kazdopadne, pokial viem vacsina MRI prevadzkovatelov su sukromne pracoviska, ktore maju proste zmluvy s nasimi poistovnami, preto to mavame defacto zadara. Ci by si sla na priamu platbu (par stovak btw) alebo na poistovnu, mas to jedno, su to tie iste pracoviska a prednostne ta nedaju, poradovnik nepusti. Opat to viem z vlastnej skusenosti, ked som bola na SK ako samoplatca (a mala poistenie inde), nic mi to nepomohlo. Takze len skusat.
Volala si štátne, alebo Dr.magnet ?
Do 3 týždňov som mala termin, robia 8.00 do 22.00, s víkendy do 20.00. Ba
@cacianka uff no do BA by mi bolo asi daleleko ale lepsie ako cakat no novembra
Skús Diagnostické centrum Rimavská Sobota - celkom dobre termíny dávali, čo mám z počutia. Viem, že aj dosť dlho ordinujú. Napríklad svokre prišiel termín na 19:30 😁
Aj ja ti odporucam Rimavsku Sobotu, chodime len tam - davaju skore terminy a aj vo vecernych hodinach.
@mandzula ano, a nemali problem ze ste z ineho mesta ? Resp ja by som bola, zajtra teda vyskusam
určite...

Vieš