icon

Je možné ísť na MRI aj do iného mesta?

24. aug 2022

Ahojte, mesiac mam silne bolesti chbrta, som seknuta. Dostala som ziadanku, ale v Ke ma vedia objednat na koniec oktobra, v ostatnych nemockach v KE nov/december. Viem skusit Presov ?

pribinak
24. aug 2022

Vieš

pinkgirl
24. aug 2022

samozrejme áno, výber je na tebe či ti vzdialenosť nerobí problém.

dorottka
24. aug 2022

Jasne, nie vsetky MRI sa robia na kazdom pracovisku napriklad, nikoho nezaujima odkial si prisla, chvalabohu. Moj rekord bol, ked som po dlhych cakankach v rodnom meste, zavolala do Ruzomberka, kedy maju volne a oni: hmmm, zajtra by ste mohli? Aj ked cesta cez pol Slovenska, ale stalo to za to 🙂

autor
24. aug 2022

@dorottka volala som do Presova a nevezmu ma, lebo beru ludi len z PO kraja, su pretazeni:( napada mi najblizsie este BJ

pinkgirl
24. aug 2022

a čo Trebišov, Michalovce? skús aj tam zavolať

viestta
24. aug 2022

Keď ti to súri zaplat si sukromne pracovisko

autor
24. aug 2022

@viestta a nevies kde v KE su sukromne ?

viestta
24. aug 2022

Nie, neviem

gemerka17
24. aug 2022

Môžeš ísť kam chceš. Nemajú právo ta odmietnuť. Kľudne môžeš ísť aj do BA.

autor
24. aug 2022

@pinkgirl skusim 🙂 som zvedava

autor
24. aug 2022

@dorottka to bolo teraz niekedy ?

dorottka
24. aug 2022

Ano, nedavno. Kazdopadne, pokial viem vacsina MRI prevadzkovatelov su sukromne pracoviska, ktore maju proste zmluvy s nasimi poistovnami, preto to mavame defacto zadara. Ci by si sla na priamu platbu (par stovak btw) alebo na poistovnu, mas to jedno, su to tie iste pracoviska a prednostne ta nedaju, poradovnik nepusti. Opat to viem z vlastnej skusenosti, ked som bola na SK ako samoplatca (a mala poistenie inde), nic mi to nepomohlo. Takze len skusat.

cacianka
24. aug 2022

Volala si štátne, alebo Dr.magnet ?
Do 3 týždňov som mala termin, robia 8.00 do 22.00, s víkendy do 20.00. Ba

autor
24. aug 2022

@cacianka uff no do BA by mi bolo asi daleleko ale lepsie ako cakat no novembra

livuska124
24. aug 2022

Skús Diagnostické centrum Rimavská Sobota - celkom dobre termíny dávali, čo mám z počutia. Viem, že aj dosť dlho ordinujú. Napríklad svokre prišiel termín na 19:30 😁

mandzula
24. aug 2022

Aj ja ti odporucam Rimavsku Sobotu, chodime len tam - davaju skore terminy a aj vo vecernych hodinach.

autor
24. aug 2022

@mandzula ano, a nemali problem ze ste z ineho mesta ? Resp ja by som bola, zajtra teda vyskusam

mandzula
24. aug 2022

@autor nie, absolutne to neriesia, my sme od RS 100 km.

sasa1983
24. aug 2022

@viestta len treba si uvedomiť, že vo väčšine súkromných robia štátni lekári, ktorí tam robia len na čiastočný úväzok..takze to stojí potom na ich popisoch

cacianka
24. aug 2022

@cacianka dr. Magnet majú aj v Košiciach a Prešove prevádzky, asi 8- 10 prevádzok po celom sk

micusa2222
23. feb 2023

určite...