Je možné zubné ošetrenie v celkovej anestéze?
Prosím len tie odpovede ktoré ste si tým prešli , mám odporúčanie od svojej zubárky aj od psychiatričky. Panický strach zo zubárov. Potrebujem vytrhnúť asi 4-5 zuby respektíve už len ozaj korene a kúsok zuba a dať opraviť predné zuby aj kazy , je to možné v celkovej anestéze aj oprava či len trhanie ďakujem
Sestra bola v Košiciach nepotrebovala žiaden papier od psychiatra
V Košiciach trhajú v narkóze. Aj ja sa tam chystám, ešte šporím na zúbky 🙂 pripnem sa tu k vám, aj mňa to zaujíma...
V Košiciach trhajú v narkóze. Aj ja sa tam chystám, ešte šporím na zúbky 🙂 pripnem sa tu k vám, aj mňa to zaujíma...
@lucia11kob a kde prosím?🙃
@parvinka0001 môžem bližšie info? Bola u súkromníka či v nemocnici? Platila niečo? Aj opravovali či len ťahali
aj aj robia, ale musissi najst nemocnicu ktora ti to na poistovnu spravi kedze mas odporucanie od psychiatra tak aj cez poistovno sa to da. my sme boli na heidukovej v ba
@kacena4 ďakujem krásne za odpoveď , ja som s Košíc , a platili ste koľko prosím
Schill Dental Clinic v Košiciach
nic
aj aj robia, ale musissi najst nemocnicu ktora ti to na poistovnu spravi kedze mas odporucanie od psychiatra tak aj cez poistovno sa to da. my sme boli na heidukovej v ba
@kacena4 prosím ta a mali ste len trhanie alebo aj opravovanie? Mam rodinného príslušníka a tam by trebalo asi aj trhať ale hlavne komplet opraviť pripadne neskôr dorobiť mostík alebo niečo..
vacsinou oprava 1-2 zubov alebo trhanie najviac 4 naraz robili
Aj v BB nedávno otvorili nejakú kliniku kde ošetrujú v celkovej anestéze .
@parvinka0001 Dobrý večer prosím vás kde bola sestra v Košiciach u ktoreho zubara ....ja som alergická na injekcie a potrebovala
by som vediet kde sa to da Ďakujem
@parvinka0001 Dobrý večer prosím vás kde bola sestra v Košiciach u ktoreho zubara ....ja som alergická na injekcie a potrebovala
@martinka152 v nemocnici
@martinka152 Ahoj, aj ja mám alergiu. Treba mi vytrhnúť dne osmičky. Riešila si to nejako?