icon

Je návšteva imunológa pre mňa vhodná?

22. feb 2024

Viete mi odporučiť či je vhodné ísť k imunologovi, alebo na iné miesto kde by mi vedeli pomôcť.
Stále som chorá, každé dva týždne tak cca 3-4 dni, beriem vitamíny, zdravo sa stravujem, mám aj pohyb a neustále som chorá.
Lieky mi už nezaberajú, preto si ich ani nedávam a už neviem prečo sa to stále deje. Viete odporučiť postup?

daniela2202
22. feb 2024

Asi to bude správne riešenie

kacena4
23. feb 2024

ci je to stale som chora? beries atb? to je chora. ak si prechladnuta je to ine. ak mas zaznam o chorobnosti u obvodaka, vie ti aj on vziat krv a zistit imunitu.

autor
23. feb 2024

@kacena4 neberiem ATB. Kašeľ, sopel, hrdlo a som na dva dni odpisana úplne a celé to trvá 3-4 dni. Nechodím s tým ani k doktorovi, lebo načo, so soplikom by mi aj tak dal to isté čo si viem ísť kúpiť v lekárni. Len je to neskutočne obmedzujúce byť stále chorá, a ja nemôžem chodiť do práce v takom stave, pretože keď ma uvidí nejaky zákazník tak bude robiť cirkus a ešte k tomu nakazim aj polovicu kolegov

kacena4
23. feb 2024

preto to treb riesit cez obvodaka

lilinka77
23. feb 2024

Ja som bola tiez casto chora, bez ATB..Bola som na imuno, urobila komplet odbery, distill znizenu imunitu..Dostalala som tbl..Uz par rokov omnoho lepsie..Za mna urcite chod..