icon

Je niečo podozrivé na týchto znamienkach?

erikqa
8. máj 2017

Zdravím, je na týchto znamienkach niečo podozrivé? Myslite si že jw potrebne navštiviť lekara?

Je niečo podozrivé na týchto znamienkach?Je niečo podozrivé na týchto znamienkach?
gabriela93
8. máj 2017

@erikqa radsej zbehnut na kozne,stale pri zmene tvaru,farby znamienka by sa mali dat skontrolovat.Mate to takto uz dlho,ci az teraz ste si vsimli zmenu?

kviettky
8. máj 2017

Tak s tymto chod na kožné čím skôr.

cristi
8. máj 2017

znamienka by sa mali kontrolovat u kozneho raz rocne v ramci prevencie.Pri kazdej zmene ,t.j.farby ,krvacanie, svrbenie, zapal, zväcsenie ,neostre hrany je nutne neodkladne vysetrenie.

sijust
8. máj 2017

Urcite by som isla na kozne...mojej nevlastnej dcere sa to vyplatilo,vcas prisla...diagnostikovali melanom...ale vybrali to a nebola nutna dalsia liecba,aj ked to bolo zhubne. Mne tiez idu vyberat koncom mesiaca dve podozrive a dalsie dve na jesen. Toto by som urcite nepodcenovala. Vela stastia a ziadny strach,bude to v poriadku ☺

kviettky
8. máj 2017

@cristi toto je presne také ako si ho opisala vyššie,kedy treba ist na kožné.

cristi
8. máj 2017

@kviettky to zrejme zakladatelka temy nevie, tak som vseobecne napisala, za akych okolnosti je nutne skontrolovat znamienka, je to uz na uvazeni @eriqa , ako sa zariadi...

erikqa
autor
8. máj 2017

Už dlhšie mám taketo znamienka ale ešte som s nimi nebola u lekara.

cocogogo
8. máj 2017

niesu ohranicene s takyymi by sa malo ist na kontrolu

lorela
9. máj 2017

@erikqa Z fotky sa to určite nedá...