icon

Je normálne cítiť sa slabá po žlčníkovom záchvate?

22. júl 2025

V sobotu som prekonala žlčníkovy záchvat ltt som sa vyhla sanitke prudka bolesť v trojuholníku v chrbtici, následne zvracanie mám dve deti. 33 rokov
No od vtedy som taká nejaka slabá skoro sa unavim držím prísnu diétu je to normálne?

kavasmliekom
22. júl 2025

@anonym_autor je to normálne. Ale ak sa dá, choď na vyšetrenie. A daj sa čím skôr dokopy, lebo naozaj ťa vezme sanitka a deti čo?

balerina2025
22. júl 2025

@anonym_autor mozem sa opytat co take si jedla? mala si problem uz rpedtym?

doriiis
22. júl 2025

Daj si spraviť RTG a keď tak,daj si žlčník vybrat

jaskolka
22. júl 2025

Choď na usg a keď ti zistia kamene v žlčníku,prípadne sa ti budú záchvaty opakovať,tak operácia. Mala som to isté,pri poslednom záchvate má vzala sanitka aj s deťmi v noci,keďže muž bol na týždňovke ,a sestra o polnoci taxíkom šla do nemocnice deti vyzdvihnúť.Mna si tam nechali a o pár dní (len urobiť predoperačné vyšetrenia)už som šla na operáciu. U mňa to nespustilo ani jedlo,úplne stačil zlý pohyb,kamene sa presunuli a upchali zlcovod.
Takže toto nie je sranda,čím skôr to daj skontrolovať a riešit

anonym_f50f8b
22. júl 2025

@anonym_autor mala som pred tyzdnom zlcnikovy zachvat, zobudila som sa nanho v noci, ja som mala len prudke rezanie vzadu pod rebrami v pravo a pocit na zvracanie. Po hodine ako tak zabral algifen neo. Na druhy den som nic nejedla, cely tyzden iba hrianka, varene maso, varene zemiaky, detska vyziva. Prvych par dni som bola slaba ale davala som si aspon rehydratacny roztok. U dr si bola? Ja som sla aby pre istotu skontrolovali zlcnik. Dnes je to cca 10 a este stale nemam travenie v poriadku, citim ze mi netravi. Naduva ma aj obcas pobolieva zlcnik. Nalez bol negat