icon

Je normálne cítiť slabosť po covide?

16. dec 2024

Ahojte, zažili ste? Od kovidu som asi 2-2,5 tyzna. Nohy slabsie ruky slabsie🤷‍♀️ pri chôdzi nohy cítim stale. Neviete co na to pomáha? Vitaminy užívam, tiež magnesko..

Strana
z2
lenocka137
30. dec 2024

Aj ja mám pocit vnútorného trasu, pritom, keď máme návštevu alebo my sme boli, tak tie príznaky tak nepociťujem, neviem, možno aj úzkosť mi to zhoršuje, keď sa moc pozorujem, a nemám čuch, skúsila som oprať v silnom persile a ja to skoro vôbec necítim, len keď to zblízka úplne ovoniam 😐

lenocka137
30. dec 2024

To trasenie mám aj ráno, kým sa nenajem a takú slabosť...

autor
30. dec 2024

@lenocka137 tak nemať čuch by bolo asi to najlahsie 🙂 hentake som to nemala až, rano som bola hladna bolo mi horsie ale ja som bola aj dost slaba, tak neviem ci to bola slabost alebo aj hlad. Ale triaslo ma lem raz poobede sa mi to stalo, odvtedy sa to nezopakovalo. To bolo hned ten prvy tyzdne po, tam sa mi dialo viac cudnych veci

lenocka137
30. dec 2024

Aha, ja sa bojím, že sa to nikdy neskončí...ja chcem byť taká ako predtým 😢 som extrémne citlivá proste na všetko okolo svetlá, zvuky, chlad...teplo, hlad..15.12 som ochorela, dnes je to 16. deň

autor
30. dec 2024

@lenocka137 ja bojujem uz 2 roky, ked uz vyzeralo ze vidim svetlo na konci tunela drb covid. Co mam ja povedat🤷‍♀️🤷‍♀️ to co poopisuje som ja nemala. Za to som mala napr nevolnosti ze som sla aj do auta so sáčkom preistotu,.lebo to fakt bolo take. Žaludok uplne na vode.

Strana
z2