Je normálne mať depresie po prebudení?
Neviem či je to normálne. Ráno, keď sa zobudím a predstavím si celý ten kolotoc okolo detí tak mi je strašne ťažko. Neviem ani ako to popísať. Postupne počas dňa to ustupuje. Ale aj tak sa teším najviac na to, keď pôjdem večer spať. Je to normálne ?
Toto nie je depresia, ale nespokojnost, mas obdobie kedy mas toho vela.
Daj do google "ranné pesimá" ci sa v tom nenajdes
Magnézium? 🙂
Sú ľudia, ktorí majú ráno veľmi nízku úroveň energie, alebo ako to nazvať,mala som kolegyňu,inak celkom fajn žena,ale ráno sme sa jej "pratali"z cesty,lebo ju dokazalo vytočiť hádam všetko. Tak po dvoch hodinách už bola v pohode,komunikácia bola úplne bez problémov. Keď mala poobednú,tak prišla s úsmevom,len tie rána boli blbé 😃
Mne ked dnes zvonil 4.59 budik, normalne som si povedala, ze koniec, ze to uz nedavam 🙈 A teda, tesim sa do postele 🤣 Ale uz som sa rozhybala a aed v praci.
To nie je depresia ale vyhorenie, či preťaženie.

Normalne asi nie. Ale ja to mam v praci tiez tak. Rano je najhorsie. Ked si predstavim cely den az do vecera pred sebou. Zas cely den v uzavretom priestore bez okien pod umelym svetlom s tymi ludmi. A cely den na nohach behat hore dole jak zduta koza a vkuse nieco riesit, vkuse sa plasit, aby nenadavali a pozor davat, aby nzle nebolo. No do smiechu mi zrovna nie, skor vyzeram nasrato asi ako hladny medved zobudeny uprostred zimneho spanku. A cim dalej tym je to lepsie. Poobede a vecer sa uz dokazem aj usmievat 😊🤦🏻♂️🤐
Sice som ti nepomohla ale aspon vies, ze viac ludi to ma rovnako 💁