Je normálne mať kašeľ a nutkanie na vracanie?
Zdravím chcem sa spýtať mám kašeľ 2 týždeň už predtým to bolo horšie mám pocit že kašeľ ustupuje ale od dneska keď občas raz zakašlem tak hneď mám nutkanie kašľať viac krát posebe a asi tak po troch zakašlaniach ma napne a už viac nekašlem a od rána mám aj taký pocit plnosti na žalúdku u Dr. Som nebola no neviem či je normálne že ma pri kašli napína keď si odkašlem viac krát po sebe kašeľ je vlhký hlieny biele priesvitné žiadna krv
Ake lieky beriete?
Ja som to mala začiatkom decembra nakoniec po 2tt som isla k lekárovi a vysiel daco na vytieri ale odporucil mi stoptussin kvapky omylom som kupila sirup a zabral ;)
Ja som mala minulý rok suchý zápal pľúc, kaslala som 4 mesiace a presne takto ma napísalo pri tom.
@pininka1 ako sa to prejavovalo čo ti nato dali?
Brala som atb, ale doktorka mi vravela ze to bude na dlho a mala pravdu, skutočne som som 4 mesiace kaslala, čistý des a to som dovtedy nikdy nič s pľúcami nemala. Voľnopredajné lieky mi niektoré vôbec nerobili dobre, ešte mi zhoršovali kašeľ. A ešte mi predpísala taky sprej, niečo ako astmatici majú, ale nepamätám si už názov
@pininka1 tiež ťa už stoho kašlania napínalo?
Ano
@pininka1 dusi ma hlavne na večer väčšinou iné príznaky nemám žiadne som úplne zdravá iba toto
@pininka1 dusi ma hlavne na večer väčšinou iné príznaky nemám žiadne som úplne zdravá iba toto
@anonym_autor ahoj, ako si dopadla? Ja mam presne toto iste, pred 3 rokmi som mala silny zapal priedusiek a odvtedy citim vkuse, ze sa mi tvoria hlieny (odchripavam), a obcas kaslem a napina ma. Ale len sucho zakaslem…

Mala som to ako dieta po zapale dutin som kaslala asi mesiac dusivy drazdivy kasel a aj ma napinalo z toho cize ak sa pytas ci je to normalne tak pri zachvate kasla ano. Ale po 3 zakaslaniach neviem no. Idealne ked pojdes k doktorke a ti da nieco na kasel alebo si kup v lekarni